Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Κάθε μαλάκας πετά και μια κοτσάνα για να κάνει ντόρο.Έτσι το βλέπουν οι ποιο πολλοί αλλά δεν είναι έτσι. Εντάσσετε στο σχέδιο της ψυχολογικής προετοιμασίας για την αισχρή απόφαση.

To είπαν... λεκτικό ατόπημα. Το δικαιολόγησαν ως «κούραση» του υπουργού. Μίλησαν για γκάφα χωρίς καμιά σημασία. Ανέφεραν ότι «εντάξει μωρέ, ο άνθρωπος δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο, σιγά μην τον απολύσουμε για μια κακή στιγμή».
Ο Γιάννης Μουζάλας που είπε τα Σκόπια «Μακεδονία» προκάλεσε δήθεν ενδοκυβερνητική ρήξη, αλλά τελικά, κατόπιν ωρίμου σκέψεως το καλτσόν του Πάνου Καμμένου δεν σκίστηκε.
Όμως, αν το πρώτο ήταν... λεκτικό σφάλμα ο Μάκης Μπαλαούρας που δεν είναι και τόσο κουρασμένος γιατί συνεχίζει το ίδιο επικίνδυνο εθνικό παιχνίδι.
Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο». Για τις αντιδράσεις εκ μέρους των ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό και την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει είπε: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα», προφανώς αναφερόμενος στο νέο κομματικό σχηματισμό που δημιουργείται υπό τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Τάκη Μπαλτάκο.
Καταλάβατε λοιπόν. Δεν έχει πρόβλημα να λέγονται και Μακεδονία σκέτο, χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους προσδιορισμούς. Δηλαδή ο Μπαλαούρας και η παρέα του «πουλάνε» το όνομα αλλά δεν ξέρουμε γιατί το κάνουν. Έχουν κάποιο αντάλλαγμα; Μάλλον όχι γιατί δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα, διαπραγμάτευση θα κάνουν;
Ο Μπαλαούρας αποκαλύπτει απλά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέδιο. Ούτε κουρασμένοι είναι, ούτε λάθη πάνω στην κουβέντα κάνουν, ούτε τίποτε άλλο άστοχο. Το σχέδιό τους είναι να τελειώσουν με το όνομα της γειτονικής χώρας, παραβιάζοντας κόκκινες εθνικές γραμμές. Και ο Μπαλαούρας δεν είναι κανένας τυχαίος, είναι παλιά καραβάνα στο κόμμα του και με στενές σχέσεις με τον Τσίπρα. Επομένως, ο Μουζάλας απλά βιάστηκε ή το έκανε επίτηδες προετοιμάζοντας το έδαφος. Κι όπως είδαμε δεν έγινε και τίποτε. Ούτε τιμωρήθηκε, ούτε παραιτήθηκε, ούτε απολύθηκε. Αντιθέτως, εξυμνήθηκε το έργο του και όλοι ξέχασαν την ανοησία που εκστόμισε.
Ο Μπαλαούρας απλά συνεχίζει το ίδιο παιχνιδάκι για να δει αντιδράσεις. Να δει πόσο θα αντιδράσει ο κόσμος, αν θα ξυπνήσει από τον λήθαργο των μνημονίων κι αν θα τους πάρει με τις πέτρες. Αν δεν το κάνει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ανενόχλητος θα έρθει σε διαπραγμάτευση με τους Σκοπιανούς που θα ονομαστούν και επίσημα «Μακεδόνες».
Πρόκειται ξεκάθαρα για οργανωμένο συριζαίϊκο σχέδιο που ξεδιπλώνεται σταδιακά. Το θέμα είναι ποιος θα τους σταματήσει; Ποιους θα τους βάλει για πάντα στο... αριστερό μπαλαούρο της «Μακεδονίας».
Όσο για τον «πατριώτη» Πάνο, του συνιστούμε να μην εξεγερθεί πάλι γιατί θα του ανέβει η πίεση. Είναι ευαίσθητος και ο «πατριωτικός» του πισινός και μπορεί να συμβεί κανένα ατύχημα .

Πανουλή…. Οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, αντικειμενικά, είναι οι καλύτερες στον κόσμο. Για να ζητούν από τους Ισραηλινούς να αποχωρήσουν, Ξέρει κάτι το Ισραήλ; Υπάρχει  εντολή άμεσης αποχώρησης των ισραηλινών πολιτών από Τουρκία

Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ανεβάζει το επίπεδο επιφυλακής για τους πολίτες του όσον αφορά την Τουρκία και συνέστησε στους Ισραηλινούς που βρίσκονται στη χώρα αυτή να την εγκαταλείψουν “την Τουρκία.

Εάν συμβεί κάτι δεν θα βρουν ούτε τα κομμάτια σου.
Εσύ θα πληρώσεις για όλες τις προδοσίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...