Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Γιατί οι κωλοΕλληνες τους αποκαλούν πρόσφυγες;Επειδή το είπε η κωλόγρια ; Λαθρομετανάστες και τρομοκράτες του κερατά είναι. Κανείς δεν τους κάλεσε για να μας κάνουν κατάληψη. Εάν τους κάλεσε ο Τσίπρας, να πάνε στο σπίτι του.
Πάνω από 100.000 είναι οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες (κατά την ΕΕ, πλέον, όλοι χαρακτηρίζονται ως "παράνομοι μετανάστες" ακόμα και οι προερχόμενοι από την Συρία και το Ιράκ) που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα, καθώς ο επίσημος αριθμός των 50.256 που ανακοίνωσε το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, υπολογίζει μόνο αυτούς που έχουν καταγραφεί επίσημα τον τελευταίο μήνα, αλλά όχι αυτούς που μπήκαν στην χώρα χωρίς να περάσουν από hotspots. Έτσι ή αλλιώς όταν έκλεισαν τα βόρεια σύνορα της χώρας, λίγοι ενδιαφέρονται να περάσουν από τα επίσημα σημεία ταυτοποίησης, αφού πλέον η "χρυσή βίζα" ανήκει στο παρελθόν.
 Κατά την δήθεν κυβέρνηση ο μεγαλύτερο αριθμός προσφύγων και λάθρο φιλοξενείται στη βόρεια Ελλάδα (28.518), αλλά ξεχνούν ότι στην Αττική υπάρχουν πάνω από 50.000 λάθρο και πρόσφυγες αυτή την στιγμή που έχουν ξεμείνει από την ροή του περασμένου χρόνου και δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Στα νησιά καταγράφηκαν στα hotspots 4.668 άτομα, με τον κύριο όγκο να είναι στη Λέσβο (2.463) και αυτοί ήρθαν τις τελευταίες δύο ημέρες. Στην Αττική διαμένουν επίσημα 14.150 άτομα (τα περισσότερα στο λιμάνι του Πειραιά 5.330), αλλά, όπως προαναφέραμε, υπάρχουν άλλοι 50.000 που δεν είναι καταγεγραμμένοι. Από αυτούς προήλθαν και οι τρομοκρατικοί πυρήνες που κτύπησαν σε Παρίσι και Βρυξέλλες. Στην Κεντρική Ελλάδα βρίσκονται επίσημα 2.920, εκ των οποίων 1.390 στη Λάρισα. Όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, στην Ειδομένη βρίσκονται επίσημα εντός του καταυλισμού 11.500 άνθρωποι, αλά αυτός ο αριθμός είναι πολύ σχετικός. Οι μερίδες φαγητού (τρία γεύματα) που μοιράζονται καθημερινά ξεπερνούν τις 60.000. Σε τρεις περιοχές του Κιλκίς (Χέρσο- Πολύκαστρο- Plaza) φιλοξενούνται επίσημα 8.690 άτομα. Στην Εδωμένει η χαοτική κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά. Η σιδηροδρομική γραμμή ξανακλείστηκε και οι πρόσφυγες κρατούν χαρτόνια και κομμάτια ύφασμα, όπου αναγράφονται συνθήματα, όπως "Η ελεύθερη μετακίνηση είναι δικαίωμα όλων", και "Ανοίξτε τα σύνορα". Ο προδότης ΑΝΥΕΘΑ εξέτασε από κοντά τις συνθήκες φιλοξενίας στο κέντρο που ήδη λειτουργεί και ενημερώθηκε για τις εργασίες επέκτασής του. Στην περιοχή θα κτιστεί μια ολόκληρη πόλη για την μόνιμη φιλοξενία 10-15.000 ανθρώπων.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμπαρώστε τις πόρτες μην μπουν οι επενδυτές μέσα

Ανώνυμος είπε...

Τα εθνικιστικα κόμματα αγγίζουν ποσοστά του 35% στην Ευρώπη. Στη Γαλλία την Ολλανδία και την Αυστρία το 2017 θα είναι κυβέρνηση. Στο Βέλγιο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις το φλαμανδικό. εθνικιστικό κόμμα. έχει άνοδο 3000% στα likes στο facebook.Στην Κομμουνιτικη Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...