Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Καζάν – Καζάν …και τα δικά σου… δικά μουΦτάσαμε στο φιλοσοφικό ερώτημα “Ti θα μπορούσε να διαφημίζει ο Καμμένος στη Γιορτή Κρασιού”. Kατά τη γνώμη μας τα βαρέλια και όχι τους φελλούς. Ο Καμμένος αποτελεί πλέον βαρίδι για όλο το πολιτικό σύστημα, ένα βαρίδι που θα το συμπαρασύρει. Η Ελληνική ιστορία θα του έχει μια πολύ τιμητική θέση σαν τον άνθρωπο που βύθισε τη χώρα με αδικαιολόγητες αποφάσεις όπως και τη ΝΔ για συγκάλυψη.
Βλέπουμε σήμερα στο χάρτη περιοχές που έχουν δεσμεύσει ή δεσμεύουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο αυτή τη χρονιά για στρατιωτικές ασκήσεις (1,2,3) αλλά και για έρευνα με το ερευνητικό πλοίο Τσεσμέ (τουλάχιστον την περιοχή 2). Κατά σύμπτωση είναι οι περιοχές που έχουν πολύ φυσικό αέριο (βλέπετε τις περιοχές των κοιτασμάτων στο χάρτη μας δεξιά, ένα χάρτη που όλοι τον κρύβουν, από υπερδεξιά έως υπεραριστερά, γιατί είναι όλοι παρέα).
Η Τουρκία εξαιτίας του Καμμένου που τους χάρισε με την υπογραφή του χωρίς την έγκριση της Βουλής και το άλλο μισό Αιγαίο (το δυτικό), μπορεί με την ομπρέλα του ΝΑΤΟ που δήθεν με 4 καράβια θα σταματήσει τους εμπόρους μεταναστών να κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες όπου θέλει, παρακάμπτοντας και τη Συμφωνία Παπούλια-Γιλμάζ (άρα υπάρχει υπογεγραμμένη νέα συμφωνία μετά το μνημόνιο Παπούλια, που όλοι στο κοινοβούλιο θα πρέπει να τη γνωρίζουν, όλοι).
Ο Μουζάλας ζήτησε συγγνώμη για τη γκάφα του στο θέμα της Μακεδονίας. Για εμάς μπροστά σε αυτά που έχει κάνει ο Καμμένος και ο κ.Τσίπρας στο Μεταναστευτικό είναι τρίχες.
Ένα άλλο θέμα αφορά τον Ελληνικό λαό που τον έχουν ξεκουτιάνει με όσα του τραγουδάνε από τα ΜΜΕ.
Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα που αφορά το μεταναστευτικό. Λέμε ότι οι Τούρκοι μας στέλνουν μετανάστες από τα παράλια με τη βοήθεια εμπόρων. Το μυαλό όμως στραβώνεται από τα περί ανθρωπισμού και δεν αντιλαμβάνεται ότι για ένα χορό χρειάζονται δύο.
Κάποιοι παραλαμβάνουν τους μετανάστες στην Ελλάδα.  Κάποιοι τους το επιτρέπουν. Άρα κάποιοι οικονομάνε και στην Ελλάδα από το εμπόριο ανθρωπίνων ψυχών.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 2:50 ΛΕΠΤΑ .ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
Δημοσιεύτηκε από Θεοδωρος Παππας στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...