Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο Μπαλτάκος… συμφωνεί;O τηλεοπτικός σταθμός ART ιδιοκτησίας του Γιώργου Καρατζαφέρη, σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr θα αποτελέσει το τηλεοπτικό φορέα που επιδίωκε διακαώς να αποκτήσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακακόπουλος.
Ο σταθμός θα επιδιώξει να λάβει άδεια πανελλαδικής κάλυψης, αλλά αν αυτό δεν το καταφέρει θα περιοριστεί στην τοπική άδεια και θα επιδιώξει μέσω συμμαχιών και αναμεταδόσεων από επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς να καλύψει ότι το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.
Ο Δ.Γιαννακόπουλος έχει υπογράψει σύμβαση με το CNN κι έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο την σελίδα του CNN Greece, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία από άποψη επισκεψιμότητας, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει εν προκειμένω δεν είναι το διαδίκτυο, αλλά η δημιουργία βάσης για να λάβει μία άδεια για ένα κανονικό τηλεοπτικό κανάλι και φαίνεται ότι αυτό θα το πετύχει με το ART που πιθανότατα θα μετονομαστεί σε CNN Greece.
Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο Γ.Καρατζαφέρης θα διατηρήσει κάποιο ποσοστό στο νέο τηλεοπτικό φορέα.Εμείς το θεωρούμε απίθανο να φύγει το κανάλι από τα χέρια του Καρατζαφέρη για πολλούς και διαφόρους λόγους. Θ ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με ….απρόβλεπτες συνέπειες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις εκλογές το 2009 τις κέρδισε το ΠΑΣΟΚ με το “λεφτά υπάρχουν” του Γ. Παπανδρέου και είχε την απόλυτη πλειοψηφία με 160 έδρες. Την Ελλάδα την οδηγούσαν σιγά σιγά στην χρεοκοπία και μετά από 6 μήνες χρειαζόταν 11 δις. Η κατάσταση ήταν δύσκολη μεν, αλλά αναστρέψιμη, ΑΦΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ , πρότεινε να μας παραχωρήσει ένα δάνειο 24 δις. με το επιτόκιο δανεισμού των τραπεζών, του 1%. Αυτό μπορεί να είναι γνωστό.
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το εξής: με την Ρωσική αντιπροσωπεία που ήρθε τότε στην Ελλάδα, συναντήθηκε, συνομίλησε και ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ποιός νομίζετε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τις 160 έδρες; ΚΑΝΕΙΣ.
Δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ήταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ που συνομίλησε με τους Ρώσους και ΑΡΝΗΘΗΚΕ το δάνειο. Οι Ρώσοι έχουν και Βίντεο.

Πηγή:http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιατροs Αντωνιου μολιs Ξεβρακωσε το ΛΑΟΣ στη...
anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_4102.html
Το IQ του Καρατζαφερη-Καρατζαφιοζη
Καρατζαφερηs:Ο γητευτηs περιστεριων
Δουλεμα Καρατζαφερη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...