Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Άμα είσαι τουρκόφιλος έχεις κάποιο γενιτσαρισμό μέσα σου.Σιγά μην τους κάνεις ρε κόπανε και εθνική ηθική διαφώτιση. Μετά φωνάζατε για το παιδομάζωμα.
Πρόταση για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα να φιλοξενηθούν στο Παπάφειο και το ΠΙΚΠΑ Αγίας Τριάδας, έκανε ο Μπουτάρης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τονίζοντας πως πρόκειται για ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό.
 «Δεν μπορούμε να τα αφήσουμε ασυνόδευτα, είτε έχουν χάσει τους γονείς τους σε πόλεμο, είτε στη θάλασσα ή αλλού. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την ιστορία», ανέφερε ο δήμαρχος, προσθέτοντας πως «αυτά τα παιδιά είναι εν δυνάμει Ελληνάκια».
Ο Μπουτάρης στην τοποθέτησή του για το προσφυγικό, υποστήριξε πως στην Ελλάδα θα μείνουν περίπου 50.000 - 60.000 πρόσφυγες και κάλεσε τους δημότες να προετοιμαστούν, «όχι για το πώς θα τους αντιμετωπίσουν αλλά πώς θα τους βοηθήσουν».
Για το Χίλτον κατά τον στραβούλιακα του Σύριζα  Κέντρο Μετεγκατάστασης στα Διαβατά, είπε πως γίνεται προσπάθεια να διαμορφωθούν παιδική χαρά, βρεφονηπιακός σταθμός αλλά και χώρος με μπασκέτες και τέρματα ποδοσφαίρου για να αθλούνται οι πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...