Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

O Έλληνας φταίει που ξέχασε να φτιάχνει… σαπούνι.



Ο γερμανοδουλος  δήθεν Πρωθυπουργός στην πρωκτολογία του, προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξεταστική επιτροπή για τις συμβάσεις που συνήψαν οι τράπεζες με τα δύο κόμματα αλλά και με «χρεοκοπημένους μιντιάρχες».
Όπως είπε το πόρισμα αυτό «δεν θα βγει του Αγίου Ποτέ, αλλά το αργότερο τέλη Μαΐου» για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.
Προανήγγειλε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα συγκληθεί επιτροπή εμπειρογνωμόνων η οποία θα επαναδιαπραγματευτεί τον δικαστικό συμβιβασμό με την Siemens τον οποίο χαρακτήρισε ως «σκάνδαλο των σκανδάλων». Κάλεσε μάλιστα τον Κούλη της siemens  να συναινέσει παρατηρώντας ειρωνικά ότι «οι γνωριμίες σας με την εταιρεία θα συμβάλει».
Υποστήριξε ότι οι σχέσεις της ΝΔ με το κύκλωμα εκβιαστών-δημοσιογράφων «ήταν το λιγότερο στενές». Τον Κάλεσε δε να απαντήσει τόσο για το είδος των σχέσεων που υπήρχαν με τους Π. Μαυρίκο και Τ. Μουσά αλλά και να απαντήσει γιατί δεν παίρνει αποστάσεις από τον Εβραιόφιλο  πρώην σύμβουλο του Γερμανόδουλου  Σαμαρά, Στ. Παπασταύρου.
Ο δήθεν Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που - κατά τον ίδιο – έκαναν τα δύο κόμματα, ως κυβέρνηση, στη Δικαιοσύνη και υποστήριξε ότι αποτελεί θράσος και αλαζονεία να εγκαλούν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο.
Μητσοτάκης: Πάει πολύ να μας κουνά το δάχτυλο το αγαπημένο παιδί του νεο-Αυριανισμού
Με σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της siemens  Ελλάς  Κούλης Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της κεντροδεξιάς τρομάρα του , έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του κατηγορώντας τον Γερμανοδουλο Πρωθυπουργό ότι έχει πει τα μεγαλύτερα και χειρότερα ψέματα από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν.
«Δεν είστε κατήγορος αλλά κατηγορούμενος» είπε με έμφαση και εγκάλεσε τον Τσίπρα ότι παρέδωσε μια κανονική χώρα, απομονωμένη και περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας.
«Για να ξεφύγετε από την λάσπη της Ειδομένης πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα της διαπλοκής (...) Είστε το αγαπημένο παιδί του νέου αυριανισμού» είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έβαλε στο στόχαστρό του και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά δεν τρέχει τίποτα κ. Καμμένε. Σας βλέπω στα υπουργικά έδρανα, μαζί με τον κ. Μουζάλα, αυτό είναι αυτοεξευτελισμός» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Δεν είστε αξιακά απέναντι από την διαπλοκή, είστε τροχονόμοι της διαπλοκής» υπογράμμισε ο Αρχιδιαπλεκόμενος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Τσίπρα και πρόσθεσε χειροκροτούμενος από τους βολευτές της ΝΔ: «Πάει πολύ τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου να μας κουνάνε το δάχτυλο, επειδή εσείς τα μαζέψατε στον ΣΥΡΙΖΑ. Μαθήματα εντιμότητας και αξιοπρέπειας στην παράταξη του …Κωνσταντίνου Καραμανλή, (που δεν ήταν κεντροδεξιός) εσείς δεν μπορείτε να δώσετε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...