Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά αυτή την διπροσωπία.Δεν μπορεί να είσαι και με τον θεό και με τον διάβολο. Δεν μπορεί να λυπάσαι για τα θύματα της βομβιστικής ενέργειας και την ίδια στιγμή να αβαντάρεις με ανοικτά σύνορα , στέγαση και διπλά τριπλά συσσίτια, τον στρατό του ISIS. Θα πρέπει να σταματήσει το παραμύθι περί προσφύγων. Ελάχιστοι είναι πραγματικοί πρόσφυγες. Η θα είσαι με τους απλούς πολίτες της όποιας Ευρώπης η θα υπηρετείς  βγάζοντας τον σκασμό τα ανίερα συμφέροντα αυτών που θέλουν να την διαλύσουν, και δυστυχώς οι άρχοντες μας αυτά υπηρετούν . Όλος ο στρατός του ISIS που πέρασε στην Ευρώπη πέρασε από εμάς με την βουβή συναίνεση μας. Όταν θα έρθει η ώρα μας, γιατί θα έλθει κανείς δεν θα μας λυπηθεί όπως έξαλλου δεν μας λυπάται τώρα σε οικονομικό πεδίο, γνωρίζοντας τον βρώμικο παιχνίδι που έπαιξαν οι ηγέτες μας. Τα γεωστρατηγικά είναι πολύ μεγάλα παιχνίδια για να τα παίζουν οι καμπινεδοκαθαριστές ΤσιπροΚαμμενοΜητσοτακηδες.   
Ο Δούρειος Ίππος που λέγεται Ελλάδα συνεχίζει να χτίζεται με ιδιαίτερους ρυθμούς επί Τσίπρα της Παγκόσμιας Κοινωφελούς με έδρα το Παρίσι.
 Σε λίγο η φωτιά θα έλθει και στην Ελλάδα. Αυτό είναι αυτονόητο. Δεν πιστεύουμε να εμπιστεύεσθε τη κυβέρνηση, ότι έχει λάβει τα μέτρα της… Μεγαλώστε λίγο.
Αγοράστε κανένα κράνος, καμιά φιάλη οξυγόνου, καμιά κονσέρβα, κανένα σπρέι, κανένα σκύλο, κανένα φίδι, κανένα αθλητικό παπούτσι, ραδιάκι, φακό, φαρμακευτικά πρώτης ανάγκης, ειδικές μάσκες για τα παιδιά, προσκοπικά εργαλεία, καμιά βάρκα, κανένα φουσκωτό κλπ. ’Οτι έχει ο καθένας καλό είναι.
Για κατοικία να προτιμάτε πρώτους ορόφους και μακριά από λιμάνια, από μετρό, από αεροδρόμια, από ΜΜΕ αλλά και … εκκλησίες. Ιδιαίτερα μέτρα πρέπει να ληφθούν σε νοσοκομεία και σε ιδρύματα.
Το καλοκαίρι θα είναι πολύ θερμό. Με παγοκύστη στο χέρι θα περπατάτε όλοι. Θα είναι Kάποιοι της “δουλειάς” επιμένουν να αποκοιμίζουν τον Ελληνικό λαό παρουσιάζοντας ως “πατριώτες” ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που σε αρμονία βουλιάζει τη χώρα μας. Παράλληλα ενώ βρωμάει σκατίλα το βρακί τους επιμένουν να θεωρούν τους ευρωπαίους ως ηλίθιους και να συκοφαντούν ή να εκφοβίζουν όσους διαφωνούν μαζί τους. Δεν έχουν καταλάβει καλά τα περί ισότητας. Θα τα καταλάβουν σύντομα, όταν η Ελλάδα πάρει φωτιά… όμως ιδιαίτερα θερμό για όσους χρησιμοποιούν pumpers και φορούν ποστίς.
Μιλούν για δημοκρατία, για αριστερά, για ανθρωπισμό, για εθνικισμό, για χριστιανισμό, για διεθνισμό, για πατριωτισμό και για όλα εκτός … από το θέμα. Να κάνουν στην άκρη. Ο χρόνος τους τελείωσε.
Το παρόν πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει. Aυτο το κατασκευασμα που αποκαλείται κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί. Να προσέχετε τους απατεώνες δημοσιογράφους και όλους τους ομιλούντες από τα ΜΜΕ γενικώς. Προέρχονται και καθοδηγούνται από το ίδιο κέντρο αντεθνικής προπαγάνδας και σκοπό έχουν την εθνική ταπείνωση και όχι μόνον. Το έχουν κάνει πολλές φορές. Δεν είναι μόνο ένας δημοσιογράφος που το κάνει, πρόκειται για κύκλωμα, τη παρουσία του οποίου θα βρείτε παντού. Για φάπες είναι όλοι. Πατριώτες δεν είναι αυτοί που το λένε αλλά αυτοί που το δείχνουν… και συνήθως είναι αυτοί που τα γνωστά κέντρα δεν θέλουν να τους ακούει ο κόσμος. Τα κέντρα αποφάσεων (στην Ελλάδα είναι κάτι γελοίοι) προωθούν αυτούς, που τους λένε τί να πουν. Καταλάβατε τώρα ποιοί σας μιλούν στα ΜΜΕ; 
Όποιος πλέον δεν σέβεται και δεν υπακούει θα χάνει. Δεν θα τα ξαναπούμε αυτό. Τέλος η συζήτηση αυτή.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας σωσει το λεξιλογιο μας. "Ελα ρε μ@λ@κα, που ησουν ρε μ@λ@κα, γιατι αργησες ρε μ@λ@κα, να και ο μ@λ@κας" Λες μ@λ@κα τον Πακιστανο και γελαει και μετα παει στους Πακιστανους και τους λεει πειραζοντας τους μ@λ@κες και ολα μια χαρα. Και οταν βριζονται μεταξυ τους με Ελληνικες βρισιες βριζονται. Ενταξει ειμαστε εμεις τους αλλους να κλαιμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...