Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Τσακώθηκαν για το ποιος είναι ποιο πολύ χωσμένος στα… σκατά.

Την ώρα ίδια που οι εντελώς κούφιες τράπεζες δεν μπορούν να εκτελέσουν ούτε τα μικροεμβάσματα μέχρι 1.000 ευρώ στο εξωτερικό, αφού έχουν εξαντλήσει το Target2, όπου χρωστάνε περίπου 75 Δις και, ταυτόχρονα, δεν έχουν δεκάρα τσακιστή στα ταμεία τους, επειδή ακόμη και τα ελάχιστα ρευστά διαθέσιμά τους (10,47Δις), τα χρωστάνε σε ΤτΕ και ΕΚΤ… είχαμε νέα κόντρα, με φοβερά… γαλλικά, μεταξύ του Μπουμπούκου και του καραγκιοζοΠολάκη, στον τηλεοπτικό αέρα με αφορμή τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για σκάνδαλο στο …..ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο Μπουμπουκος που ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του αλλου καραγκιόζη ΛΙΆΤΣΟΥ , όταν ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο Πολάκης.
Ο Πολάκης ξεκίνησε επιθετικά: «Ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές», για να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Αλ Καπόνε», σχολιάζοντας το ύφος του πολιτικού του αντιπάλου.
Η διαμάχη συνεχίστηκε σε ανάλογο ύφος, όταν ο υπουργός είπε: «Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας». Και λίγο αργότερα, «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα, μη με κόβεις, μη με κόβεις, γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ..»!
Όταν ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τον Γεωργιάδη ότι άλλαξε με ειδική ρύθμιση την τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου, εκείνος του απάντησε: «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός»!
«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, βγήκε στο τέλος της χρονιάς» είπε ο κύριος Πολάκης, προκαλώντας την απάντηση του Άδωνι: «Κατάλαβες τι είπες τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα και θα πας φυλακή για αυτό».
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Δεν πειράζει. Σε λίγο θα συναλλασσόμαστε με… αυγά. Δέκα αυγά ένας φραπέ. Μόνο μην αρχίσουν και την υπερφορολόγηση των αυγών, γιατί θα πάμε για…. βρούβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...