Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Εκατομμυριούχος και κυκλοφορούσε με φθαρμένα λάστιχα;Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Alpha, τα λάστιχα ήταν της 48ης εβδομάδας του 2006(!).
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος από αυτοψία που έκανε στο σημείο της σύγκρουσης, τα λάστιχα του πολυτελούς αυτοκινήτου με επιβάτες τον Γιώργο Βακάκη και τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο ήταν χρονολογίας του 2006. Αν το συγκεκριμένο στοιχείο επιβεβαιωθεί, αυτό σημαίνει ότι τα λάστιχα του supercar ήταν «ηλικίας» 11 ετών.

 Σάιτ δημοφιλούς εταιρείας παραγωγής ελαστικών γράφει…, «μετά από πέντε χρόνια ή και περισσότερα σε λειτουργία, τα ελαστικά σας θα πρέπει να επιθεωρούνται λεπτομερώς, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Εάν προκύψει ανάγκη, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή του οχήματος, σχετικά με τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης. Για προληπτικούς λόγους, εάν τα ελαστικά δεν έχουν αντικατασταθεί 10 χρόνια μετά την ημερομηνία κατασκευής τους, η εταιρεία συνιστά να τα αντικαταστήσετε με καινούργια ελαστικά. Ακόμη κι αν φαίνονται να είναι σε καλή κατάσταση για χρήση, ακόμη κι αν το σκάλισμά τους δεν έχει χαμηλώσει προς τον δείκτη φθοράς».1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα λαστιχα κοιτας; Εδω πεταει λενε με ελικοπτερο, φανταζεσαι να κανει την ιδια συντηρηση οπως του αυτοκινητου; Θα μας ερθει αγκαλια ουρανοκατεβατος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...