Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα του Ευρωκωλόμπαρου.Για όσους κόπτονται για την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ και τρομοκρατούν τους Έλληνες για το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, δεν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα στη σημαντικότερη έκτασή του. Στην ουσία, η Ελλάδα είναι οιονεί εκτός ΕΕ. Και από τη στιγμή που έχουμε υπογράψει στο τρίτο μνημόνιο ότι η ελληνική Βουλή θα νομοθετεί μόνο ό,τι θέλει η τρόϊκα, η Ελλάδα δεν έχει στην ουσία ούτε εσωτερικό Σύνταγμα.
Εξάλλου το είπε ευθαρσώς ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να απαντήσει, ο Γιουνκέρ, πρόεδρος της ΕΕ για το αν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα.  
«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει για την Ελλάδα».
Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι τυπικά μόνο μέλος της ΕΕ χωρίς να υπάγεται πλέον στο ευρωπαϊκό δίκαιο και παράλληλα με καταργημένο defacto και το εσωτερικό της Σύνταγμα, δηλαδή με καταργημένο και το εσωτερικό της δίκαιο.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η νομιμοποίηση των Ελλήνων πολιτικών αυτή τη στιγμή είναι έωλη και η μεταξύ τους θεατρική αντιπαράθεση είναι μόνο για αποκοίμιση του λαού προκειμένου να διατηρούν τις καρέκλες τους.

Αυτό να το διαβάσει ο μίστερ «εγώ ψήφισα μόνο το άρθρο ένα», και που το 2012 έσκιζε τα πουκάμισά του βγάζοντας λευκές Βίβλους, για να εξηγήσει ότι «είχε δίκιο»,  ότι «το έκανε για το καλό μας¨ πως ψήφισε μόνο το «καταρχήν» και όχι το «δια ταύτα», και άλλα τέτοια γραφικά.

Τώρα που εξήγησε και γραπτώς ο κ. Ζαν Κλόντ ότι ψήφισε την εξαίρεση της Ελλάδας από το  Κοινοτικού Κεκτημένο τι θα πει; Δηλαδή ψήφισε την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρώπη για το καλό των τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...