Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Σίγουρα μας …ψεκάζουν .
«οι ελληνικές τράπεζες, στήριξαν ενεργά την ανάπτυξη της χώρας και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις με την υλοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων, των ταμείων χρηματοδότησης και των προγραμμάτων των διεθνών επίσημων χρηματοδοτικών φορέων (EBRD, EIB, EIF, Juncker Plan)
«η χώρα έχει πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες και μπορεί με κοινές προσπάθειες πολιτείας, αντιπροσωπευτικών παραγωγικών φορέων και τραπεζών, να θέσει την οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά, που προϋποθέτει την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αναπτυξιακών και θεσμικών μεταρρυθμίσεων»,

Σοβαρές εκροές καταθέσεων μέσα στον Ιανουάριο, εξαιτίας της αβεβαιότητας επιβεβαίωσαν τα επίσημα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Τράπεζα της ΑγΕλλάδος.
Το κλίμα επιδεινώθηκε περαιτέρω και μάλιστα σε περιβάλλον περιορισμών στις κινήσεις κεφαλαίων.
Σύμφωνα με την ΤτΕ, τον Ιανουάριο καταγράφηκαν εκροές καταθέσεων ύψους 1,57 δισ. ευρώ,Πλέον κυκλοφορεί μόνο πλαστικό χρήμα ακόμα και για μικροποσά, ενώ και τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι η ύφεση αγριεύει όσο περνά ο καιρός.
Τρεις στους πέντε επιχειρηματίες αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα καθημερινά τους έξοδα.
Για να δείξουν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά έμποροι λένε πως… και ανάποδα να γυρίσεις τον πελάτη, είναι ζήτημα αν θα πέσει από την τσέπη του κανένα ευρώ!
 «Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ύφεση που έχουμε βρεθεί. Η αγορά έχει τελείως στεγνώσει από ρευστό» Θα κλάψουν μανούλες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...