Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Διώξτε τον Καμμένο πριν να είναι αργά.Με απόφαση του Καμμένου, προσεκλήθησαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ορισμένοι εκ των οποίων διετέλεσαν και υπουργοί, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και να εκθέσουν τις απόψεις τους επί των θεμάτων αυτών.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο ανάλυσης της κατάστασης που έχει προκύψει εξ αιτίας της αυξημένης τουρκικής προκλητικότητας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και προφανώς έχει προβληματίσει σοβαρά την ηγεσία του ΥΕΘΑ.
 Το γεγονός όμως είναι ότι μόνο τρεις  από τους 12 συνολικά επίτιμους Α/ΓΕΕΘΑ, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.  ενώ είναι γνωστό ότι η πρόσκληση του ΥΕΘΑ αφορούσε το σύνολο τους.

Εμείς θα πούμε ότι …οταν δεν υπάρχει πολιτική σκέψη και πρακτική, τα πράγματα εκτραχύνονται. Πιστά εφαρμόζουν την ίδια τακτική  τα τουρκικά και τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε  λόγω  εξάρτησης, και θα μπούμε στην φωτιά χωρίς να το καταλάβουμε για να κρύψουν οι δήθεν ηγέτες τις διάφορες πολιτικές αδυναμίες τους.
Έχουν σκεφτεί οι ηλίθιοι πολέμαρχοι ποιο θα είναι το κόστος την πολιτικής των κανονιοφόρων; Δραματικό σε όλους τους τομείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...