Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος είναι ρε παιδιά ο Ηρακλειώτης τσιμπουκολόγος ορθοπεδικόςΟνοματάκι δεν έχει;

Όποιος το ξέρει ας το γράψει στα σχόλια, για να την βγάλουμε την κουφάλα στο κλαρί.

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει το θέμα που έφερε στην δημοσιότητα το Cretalive και αφορά στην παραπομπή σε δίκη Ηρακλειώτη ορθοπεδικού τεχνικού , ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.
Η καταγγελία αφορά σε 12χρονο κορίτσι, το οποίο έπρεπε να βάλει νάρθηκα λόγω θωρακικής σκολίωσης. Με βάση τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο καταγγελλόμενος τοποθέτησε στην ανήλικη δύο «κηδεμόνες» για την διόρθωση της σκολίωσης ενώ της συνέστησε να υποβληθεί και σε μία ειδική θεραπεία, την οποία παρουσίασε ως αποτελεσματική για την περίπτωση.
Για την εφαρμογή αυτής της θεραπείας της εξήγησε ότι έπρεπε να καθίσει σε μια ορισμένη στάση στην καρέκλα, να βγάλει την μπλούζα και τον στηθόδεσμο, να κατεβάσει λίγο το παντελόνι της και να καλύψει τα μάτια της με κάποιο ύφασμα καθώς και να βάλει στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για την ρύθμιση της αναπνοής.

Η 12χρονη κατήγγειλε ότι αντί για το χειρουργικό γάντι, ο κατηγορούμενος έβαλε στο στόμα της το πέος του...

«Το ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε την προαναφερόμενη πράξη προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης τόσο κατά την προκαταρκτική εξέταση και την κύρια ανάκριση, στις οποίες αυτή περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που έγινε η δήθεν θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε ο κατηγορούμενος και υπογραμμίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το φουσκωμένο γάντι που της είχε επιδείξει ο κατηγορούμενος πριν να κλείσει τα μάτια της δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο που της έβαλε στο στόμα αφού όταν άνοιξε τα μάτια είδε ανέπαφο το γάντι εκεί που αρχικά ήταν τοποθετημένο και μάλιστα το δοκίμασε, βάζοντας το στόμα της, οπότε και διαπίστωσε την διαφορά» αναφέρεται στο βούλευμα.

Το κορίτσι αποκάλυψε όσα βίωσε, αρχικά στην αδελφή του κι ακολούθως στους γονείς του. Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σοκ στην οικογένεια που κινήθηκε με ψυχραιμία, καταγγέλλοντας το περιστατικό. Δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής αφού προηγουμένως πείστηκαν απόλυτα από τα όσα τους είχε περιγράψει το παιδί. Πείστηκαν 100% ότι η περιγραφή του παιδιού ήταν αληθινή και όχι αποκύημα της φαντασίας του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...