Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του.Για παράνομη αφισοκόλληση προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη.
Στην Γενική Ασφάλεια Αθηνών κρατείται από χθες για μία ακόμα
φορά ο σκηνοθέτης- συγγραφέας Δημήτρης Κολλάτος, διότι δεν συνεμορφώθει προς τας υποδείξεις.
Ο ίδιος είχε δημόσια τοποθετηθεί αναφορικά με την απόφασή του να δημιουργήσει στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του κινηματογραφική αίθουσα, στην οποία προβάλλεται- τους τρεις τελευταίους μήνες- η ταινία του «Αλέξανδρος και Αϊσέ».
Από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στο Κολωνάκι έχει αναρτήσει αφίσα με τις εικόνες Ερντογάν και Χίτλερ ως «Αδελφές ψυχές» και την αφίσα της ταινίας του «Αλέξανδρος και Αϊσέ».
Κατ εφαρμογή της νομοθεσίας οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του και στη συνέχεια στη σύλληψη του Δημήτρη Κολλάτου.
Ο αιρετικός σκηνοθετης, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν (28/05 2013) με την κατηγορία της παραποίησης και εξύβρισης εθνικού συμβόλου.
Αφορμή σημαία η οποία απεικόνιζε τη γερμανική μπότα, να «πατάει» την Ελλάδα και να την «πνίγει» στο αίμα, με ευδιάκριτα το σταυρό του Γερμανικού Στρατού και την Ακρόπολη, στη ταράτσα της διώροφης κατοικίας του, ακριβώς απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...