Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο υιός Βακάκης τερμάτισε την Πόρσε, αλλά και την ζωή τριών αθώων.





Ποιος είναι ο δολοφόνος; O υιός, η ο ματσό μπαμπάς που εδωσε την πόρσε σε εικοσιτριάχρονο χωρίς οδηγική παιδεία;
Σε ένα από τα πιο απίστευτα τροχαία ατυχήματα των τελευταίων ετών, που άφησε άφωνο το πανελλήνιο με την βιαιότητα της σύγκρουσης μια 33χρονη νέα γυναίκα, ο 3χρονος γιος της και δύο νέα παιδιά και στενοί φίλοι, σκοτώθηκαν μέσα σε μια κόλαση φωτιάς. Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός

Τι απέμεινε; Ένας σοκαρισμένος πατέρας και σύζυγος που βγήκε έξω και έπιανε τα μαλλιά του από την απόγνωση, ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα, μια πύρινη γραμμή και κομματιασμένα απομεινάρια από ένα Honda Civic και μια Porsche.
Στην Πόρσε επέβαινε ο 24 ετών σύμφωνα με τις πληροφορίες, γιος του Απόστολου Βακάκη, ισχυρού ανήρ της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo που ήθελε να τερματίσει την Πόρσε και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος όμως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από το καλόπαιδο, το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ύψος της Υπάτης, σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης. με αποτέλεσμα να πάρει μαζί του και τρεις αθώους.
Η 33χρονη με τον σύζυγό της
Αυτό που δείχνει το αυτοκίνητο των δύο νεαρών να εισέρχεται με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς καμία αίσθηση ότι κάποιος το ελέγχει και να καρφώνεται πάνω στο σταθμευμένο Honda. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που το Civic εκτός από την φωτιά κόπηκε κυριολεκτικά στην μέση. Η άτυχη 33χρονη και ο τρίχρονος γιος της σκοτώθηκαν ακαριαία.
Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος εκτοξεύτηκε έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο Γιώργος Βακάκης απανθρακώθηκε μέσα στην πύρινη κόλαση που ξέσπασε, σε σημείο που να μην είναι καν αναγνωρίσιμος.
Ο πατέρας του μικρού αγοριού και σύζυγός της 33χρονης γυναίκας, που την στιγμή της σύγκρουσης βρισκόταν στην τουαλέτα, πετάχτηκε έξω σοκαρισμένος για να ζήσει σκηνές που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία.
Αντίκρισε το μακάβριο θέαμα αδυνατώντας να παράσχει την παραμικρή βοήθεια στην οικογένειά του, που χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.
Τα αίτια του απίστευτου τροχαίου διερευνώνται, ώστε να διαπιστωθεί πως η Porsche εισήλθε με 240 χιλιομετρα  και εμφανή την απώλεια ελέγχου της από τον οδηγό, στην ζώνη στάθμευσης.

Αυτόπτης μάρτυρας: «Η Πόρσε με είχε προσπεράσει λίγο πριν με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα»



Όπως γράφει και η Αντα Ψαρά Τα αυτοκίνητα δεν... τρελαίνονται... αλλά οι άνθρωποι του στυλ…. ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;

Tην porshe την αγόρασε κάποιος και ο υιός την οδηγούσε στην Εθνική οδό ξεπερνώντας όλα τα όρια κανόνων οδήγησης φτάνοντας προφανώς στα όρια τις ούτως ή άλλως εξωπραγματικές ταχύτητες αυτού του αυτοκινήτου, κάποιος αισθανόταν άτρωτος στην μικρή πιθανότητα να πέσει στα χέρια της τροχαίας και τελικά σήμερα κάποιοι αθώοι θρηνούν.


Είδαμε ξανά άλλη μια κλασική περίπτωση ελληνικής οδήγησης όπου το ΙΧ γίνεται ένα επικίνδυνο όπλο στα χέρια του ιδιοκτήτη του που θεωρεί ότι οι δρόμοι του ανήκουν, ότι οι υπόλοιποι είναι ενοχλητικά παράσιτα στην απεριόριστη εμβέλειά του και ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να του βάζει εμπόδια όπως για παράδειγμα ένα σήμα, ένα στοπ ή ένα παρκιγκ.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει κλείσει σπιτάκια και σπιτάκια εκατοντάδων μικρομεσαίων παιχνιδάδων με τις κινεζιές του. Τώρα ήρθε η σειρά του. Το κακό είναι ότι έκλεισε άλλο ένα σπίτι αθώου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...