Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Το θανάσιμο μίγμαΌταν ανακατευτεί ένα μέρος  πολιτικών  πατριδοκάπηλων, με ένα μέρος  πολιτικών σαλτιμπάγκων με ιδεολογία ….καρέκλας,  τι περιμένεις να προκύψει;
Ο ένας κινδυνολογεί ασύστολα με την Τουρκία  νομίζοντας πως έτσι θα συσπειρώσει γύρω του όσους αγαπούν την πατρίδα τους  παρουσιαζόμενος ως ο μέγας  πατριώτης, και ο άλλος γκρεμίζει την μεσαία τάξη που ήταν το όνειρο του ως πάλε ποτέ αριστερούλης.
Στον περίγυρο τους υπάρχουν από νεοϊδρυθείσες κόκκινες  προβιές, μέχρι …οι μεγαλύτεροι πολιτικοί τυχάρπαστοι ,που δημιουργούν όλοι μαζί, μία… καυτή αυλή.  
Το έργο ήταν στημένο από παλιά αφού όλοι δανειζόντουσαν για να συντηρηθούν οι πραιτοριανοί τους, σπρώχνοντας στον επόμενο την λύση.
Τώρα οι κλητήρες - πολιτικοί μη έχοντας επιχειρήματα ,μας βομβαρδίζουν με το τι  τους είπε να κάνουν η Μέρκελ, ο Γιουνκερ, ο Νταισελμπλουμ ,ο Σοϊμπλε και λοιποί προστάτες μας, και για το εάν θα έρθει η τρόικα να μας ελέγξει που αναβαπτίστηκε ως ….θεσμοί.
Στον αντίποδα το έτερο φασιστόμουτρο, μας βομβαρδίζει για το πόσο κινδυνεύουμε από τους Τούρκους, για το πόσο φροντίζει να έχει υψηλό φρόνημα ο στρατός μας κ.α. γραφικά.  
Όμως ο μεγάλος εχθρός της χώρας είναι ο εαυτός της, που ψηφίζει και εκλέγει σκουπίδια.
Μπορεί να ετοιμάζετε η οικονομική παρτούζα μεταξύ Ε.Ε, δανειστών, και υποτιθέμενης κυβέρνησης, και να απομένει χρόνος και τόπος , αλλά ως συνήθως μετά από μια παρτούζα δεν υπάρχει άλλο, εκτός από να το ρίξεις στην… κτηνοβασία.
Αυτό εξηγεί και την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών στην …στάνη.

Ο επερχόμενος οικονομικός Αρμαγεδδών θα φέρει νέο εμφύλιο χειρότερο από τον πρώτο, διότι τότε υπήρχαν διακριτά ιδεολογικά σύνορα...

Μήνυμα του αρχηγού ΓΕΣ στην Τουρκία – «Ο ελληνικός στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση»

 

Guardian: Από το κακό στο χειρότερο η Ελλάδα


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει συμφωνηθεί το grexit σε επίπεδο Ε.Ε. αλλά δεν ξέρουν πώς να το σερβίρουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...