Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ούτε στον… Άρη δεν γίνονται αυτά .



Η κυβέρνηση Σαμαρά προστάτευσε τους διοικητές των τραπεζών στο θέμα των κόκκινων δανείων με νόμο. Και η "αριστερή" κυβέρνηση Τσίπρα το πάει παραπέρα. Το κάνει καλύτερα, το λένε και οι δανειστές αυτό. Παροχή ασυλίας για αστικές και ποινικές ευθύνες οι οποίες ενδέχεται να προκύψουν από αναδιαρθρώσεις ή απο διαγραφές κόκκινων δανείων, σε στελέχη τραπεζών αλλά και σε όσους δημόσιους υπαλλήλους θα χειρίζονται τις σχετικές υποθέσεις, προβλέπει το σχέδιο νόμου που ετοιμάζεται να καταθέσει. Ο κάθε υπάλληλος θα μπορεί να ξεπουλάει τα δάνεια όσο θέλει χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα! Αυτό ίσως να γίνεται για πρώτη φορά στον πλανήτη!
Το πλιάτσικο στην Ελλάδα συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε ούτε μέρα. Είναι όλοι παρέα και οι επόμενοι πάντα συγκαλύπτουν τους προηγούμενους. Όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ελλάδα, θα βρεις από κάτω σκάνδαλα (τραίνα ολόκληρα) και λοβητούρες δις ευρώ, που ακόμη και τώρα συνεχίζονται.
 Την ευθύνη για όλα έχουν αυτοί που υπογράφουν τις ανωμαλίες (οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες) και όχι αυτοί που προτείνουν ή εκβιάζουν. Ευθύνη έχουν και αυτοί που τους ψηφίζουν. Ευθύνη έχουν και αυτοί που δεν πληρώνουν φόρους με τη βοήθεια των τηλεμασόνων, που αποκτούν εφημερίδες από το “πουθενά”). Ευθύνη έχουν και αυτοί που νομιμοποιούν τις πράξεις τους (ανώτατα δικαστήρια και “ανεξάρτητες” αρχές).

Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα θέματα είναι λάθος. Ζούμε σε μια μαύρη τρύπα χωρίς να έχουμε αντιληφθεί πως είμαστε νεκροί.
 Συμπολίτευση και αντιπολίτευση κρατούν κόκκινο φανάρι στους οικονομικούς δολοφόνους που δρουν ανενόχλητα. Όλοι μαζί δουλεύουν για το καλό μας..
 Όταν οι ανάγκες της Ελλάδας υπερβούν τη δόση που μπορεί να δοθεί σε μια αξιολόγηση, τότε καθίσταται αναγκαία η σύνταξη ενός νέου μνημονίου. Πρόκειται για στημένη κομπίνα, αυτό που συμβαίνει.  
Στη ΤτΕ έγιναν καπνός τα λεφτά των Ταμείων, κάπου 40 δις ευρώ. Αν έχει κάτι απομείνει από αυτά τα λεφτά, αυτό θα πρέπει να είναι γύρω στα 20 δις ευρώ. Για τα ομόλογα της Εκκλησίας από το PSI; Eδώ μόνο ένας ξένος  εισαγγελέας μπορεί να βρει άκρη.
Έχουν γίνει και γίνονται τραγικά πράγματα στην Ελλάδα. Αναγκαίος στο τέλος θα είναι ο “κατακλυσμός” για να εξαφανισθούν όλες οι αποδείξεις. Οι αμόρφωτοι το ξέρουν.
Όσο για τα 23 δις που πρέπει να πληρώσουμε φέτος; Θα κάνουμε ένα τέταρτο μνημόνιο και ….καθαρίσαμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...