Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Τελικά ποιοι πληρώνουν τις εγγυήσεις του Ακη ;



Τόσους πολλού κουβαρντάδες φίλους έχει, η έφαγαν με χρυσά κουτάλια επί υπουργίας του ξεσκίσαντα στις μίζες, και του χρωστούν χάρες.
Λίγες ημέρες, μετά την αποφυλάκισή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης με τις αποκαλούμενες «χρυσές μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. 
Κλήθηκε  σε απολογία για το ποσό των περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής.
Το επίμαχο ποσό κατά την κατηγορία ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται ότι το εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των οπλικών συστημάτων TOR-M1.
Όμως αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μετά την απολογία του . Κατά την απολογία αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το συμβόλαιο, το οποίο φαινόταν να είναι στο όνομα του Νίκου Ζήγρα.

Όσο για τους πασοκτζηδες του Συριζα; Συνεχίζουν την μασαμπούκα…

Μετά το σκάνδαλο για επίδομα ενοικίου, η Ράνια Αντωνοπούλου διορίστηκε στον ΟΟΣΑ [pdf]

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...