Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Πήγε από …βολική …ανακοπή;Ο νεαρός Σωκράτης Κόκκαλης, γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, δεν πήγε ποτέ στο επαγγελματικό ραντεβού-γεύμα που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου. Από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός. Στην συνέχεια η είδηση θα έσκαγε σαν βόμβα: O 34χρονος Σωκράτης βρέθηκε νεκρός στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Είχε έρθει  για δουλειές-συναντήσεις που αφορούσαν της Intralot. Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή… διότι δεν είχε χρήματα για να κάνει τακτικά …τσεκάπ.


Ο Σωκράτης Junior ανδρώθηκε επιχειρηματικά, κυρίως στην Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του.
Ο «πιτσιρικάς», όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε κα μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.

Τελικά αυτή η… ανακοπή δεν κάνε ταξικές διακρίσεις. Πόσο κόσμο έχει φάει, άλλο πράγμα. Όσο ποιο ψηλά είσαι, τόσο ποιο πολύ κινδυνεύεις να πάς από δαύτη.
Τι ποιο τραγικό να θάβει ο πατέρας το παιδί του. Μας θυμίζει την ιστορία του Ωνάση με τον γιό του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τώρα ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Ποιος έχει σειρά; Tου ΒΑΚΑΚΗ το αφήνω στην άκρη γιατί ήταν «ατύχημα»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...