Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Θα τον ανακηρύξουν ως μέγα ευεργέτη οι εργολάβοι.Σπίρτζης, ο άνθρωπος που αποδίδει τους εθνικούς αυτοκινητόδρομους στο λαό...επεκτείνοντας τις συμβάσεις παραχώρησης των στους νταβατζήδες των διοδίων!
Η Αττική Οδός που, σύμφωνα με την αρχική σύμβαση εκμετάλλευσης, έπρεπε εδώ και κάποια χρόνια να είχε επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο (το είχε αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή δια στόματος Σταθάκη [άλλος...μπαναστάτης],αλλά...ήταν παλιά κι ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε "αριστερά"),παραμένει προς εκμετάλλευση στην "ΕΛΛΑΚΤΩΡ" (ευτυχώς που δεν μας τον πήρε...ο Πούτιν) και την "J&P Αβαξ" για ακόμα 2 χρόνια και...βλέπουμε.Μη φτάνοντας αυτό, το υπουργείο δεσμεύεται να πληρώνει τους παραχωρησιούχους...για να συντηρούν τον αυτοκινητόδρομο σε καλή κατάσταση (πάλι καλά που...δεν δεσμεύτηκαν να πληρώνουν και τους μισθούς του Δ.Σ. των εταιρειών) με ποσό...1 εκ.ευρώ/χιλιόμετρο! Εκτός αυτού, υπάρχει και η γραπτή σε παλιότερες συμφωνίες δέσμευση του υπουργείου για την κάλυψη τυχόν απωλειών σε περίπτωση που οι...δουλειές (είσπραξη διοδίων) δεν πάνε καλά. Έτσι το συνολικό κέρδος για τους νταβατζήδες (το οποίο ταυτόχρονα συνεπάγεται ισόποσο κόστος για το λαό) ανέρχεται σε πάνω από 300 εκ. ευρώ για τα 2 χρόνια!
Συγχαρητήρια και...καλοφάγωτο το νταβατζηλίκι!

Βασιλης Πολυχρονης

Τα διαβάζεις και φρίττεις! Τα ξεκίνησαν οι πράσινοι, τα συνέχισαν οι μπλε και σήμερα τα αποτελειώνουν οι κοκκινορόζ. Σκανδαλάρες (μιλάμε για μεγάλα σκάνδαλα και όχι για "παίξε-γέλασε"), με πράσινους, μπλε και κοκκινορόζ κόκκους! Όλοι τους, μας δουλεύουν ψιλό γαζί φίλοι μου! Χωμένοι όλοι τους στη διαπλοκή είναι. Και μεις στα σκατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...