Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

O Κούλης εκπροσωπεί επάξια τον…Μπαμπά του.


Ο Κούλης Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον νυν ανεξάρτητο βουλευτή Λάρισας, Γιώργο Κατσιαντώνη. Ο μεταγραφόμενος Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νούδούλας να περάσει νέα ήθη στην πολιτική.
Ο Κούλης καλωσόρισε τον  Κατσιαντώνη στο καλοσοριστάν  και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.
Την προσχώρηση του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ σχολιάζει το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων σε σκληρή γλώσσα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "ο κ. Κ. Μητσοτάκης προσμετρώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ βουλευτή εκλεγμένο στη Λάρισα με λίστα με το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων, δείχνει ότι το DNA της αποστασίας η οικογένειά του το διατηρεί συμβάλλοντας έτσι στην πτώση ηθών και στην παρακμή του δημοσίου βίου"
Και επισημαίνει: "Η αποστασία είναι αδίκημα κατά του λαού που ψήφισε, η αποδοχή όμως του αποστάτη είναι ηθικό κατρακύλισμα και κλεπταποδοχή της έδρας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...