Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Ψιτ Κατωμακεδόνες, άδικα κουράζεστε. Μόνο με τα όπλα αναστρέφεται πλέον.Οι προδότες φρόντισαν με έγγραφο που εστάλη από το υπουργείο Εξωτερικών στο ΝΑΤΟ αναγνωρίζεται η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» από την Ελλάδα προκειμένου να ετοιμαστεί στις 11-12 Ιουλίου στην Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας, η ένταξη των Σκοπίων ως «Βόρειας Μακεδονίας»!
Πρόκειται για μια εξέλιξη νομικά μη αναστρέψιμη, ειδικά σε ότι αφορά το ΝΑΤΟ, η οποία μάλιστα αφήνει έκθετη την Ελλάδα σε τυχόν προσφυγή των Σκοπίων στο Διεθνές Δικαστήριο!
Δηλαδή την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία» δεν μπορούμε να την πάρουμε πίσω!
Αντίθετε με ότι διαβεβαίωσε ο ψεκασμένος υπουργός Καμμένος η αποδοχή της αποστολής πρόσκλησης ένταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», έχει σταλεί πριν καν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα στα Σκόπια που να επικυρώνει την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ!
Η υπογραφή Ν.Κοτζιά στις Πρέσπες «παράγει αποτελέσματα από τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν μελλοντικά και αν ακόμα συμβεί αυτό, η εθνική ζημιά θα είναι τεράστια».Ηδη έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη χώρα και στην Μακεδονία»,αφού έχουμε υπογραφή Έλληνα υπουργού Εξωτερικών σε κείμενο διεθνούς συμφωνίας.
Ο υποτιθέμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς με τις υπογραφές τους δεσμεύουν την χώρα σε τέτοιες συμφωνίες. Είναι αστειότητες η θέση ότι θα περάσει σε δύο χρόνια από τη Βουλή. Ήδη στο ΝΑΤΟ γίνεται δεκτή ως «Βόρεια Μακεδονία» και τα στελέχη τους ως «Μακεδόνες».
Ο  Ζόραν Ζάεφ ευρισκόμενος  σήμερα, στην ορκωμοσία 125 επαγγελματιών στρατιωτών του Στρατού της χώρας είπε:
 «Το να είσαι στρατιώτης σε μια χώρα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ σημαίνει ότι θα εργάζεστε σε βελτιωμένες συνθήκες, σύμφωνα με τα standards των συμμάχων του ΝΑΤΟ. Σαν στρατιώτες, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι που θα είστε η πρώτη γενιά που θα υπηρετεί την χώρα ως μέλος του ΝΑΤΟ».
Μάλιστα συνέχισε τα περί… εισόδου στο ΝΑΤΟ, χρησιμοποιώντας ανοικτά τον όρο «Μακεδονία» και «Μακεδονικός Στρατός», χωρίς να υπάρχει πουθενά ο όρος «βόρεια», δίνοντας το στίγμα πως θα αυτοαποκαλούνται οι Σκοπιανοί.  
«Το να είμαστε μέλη της Συμμαχίας θα δημιουργήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες για εσάς.
Ο "Μακεδονικός" Στρατός, για χρόνια επιχειρούσε χέρι – χέρι με στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε ειρηνευτικές αποστολές, για τις οποίες αξιολογήθηκε με υψηλό βαθμό. Η συμμετοχή σε αυτές τις αποστολές βοήθησε τον Μακεδονικό Στρατό να αυξήσει τις δυνατότητές του. Το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της "Μακεδονίας" εργάζονται στενά για την ανοικοδόμηση της αξιοπρέπειας του επαγγέλματός σας μετά από μεγάλα αδιέξοδα και μεταρρυθμίσεις…
Η προσέγγισή μας στην επίλυσή τους αυτές τις ημέρες μας έδωσαν ευχάριστα νέα και θετικές αποφάσεις. Μία από αυτές είναι η πολυαναμενόμενη πρόσκληση να γίνουμε το 30ό μέλος της Συμμαχίας. Η «Μακεδονία» θα κάθεται στο ίδιο τραπέζι με μερικές από τις σπουδαιότερες δυνάμεις του κόσμου.ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! «ΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! «ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ – ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ» ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...