Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

H Ελλάδα ποτέ δεν είχε έλλειψη από προδότες.



Αρχής γεννωμένης από τον Εφιάλτη, και φτάνοντας μέχρι τους υποστηρικτές του σχεδίου ΑΝΑΝ. Και τότε υπόγραψαν χιλιάδες για την διάλυση της Κύπρου αλλά δεν τους πέρασε. Έτσι και τώρα πάνω από 320 προδότες από τον χώρο της πολιτικής, της διανόησης και της τέχνης υπογράφουν υπέρ της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Περισσότερες από 320 αριστερίζουσες  δήθεν «προσωπικότητες» από τον χώρο της πολιτικής, της διανόησης και της τέχνης υπογράφουν την πρώτη λίστα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τη διαδικασία των υπογραφών να συνεχίζεται. Πολιτικά πρόσωπα, καθηγητές πανεπιστημίων, καλλιτέχνες κάνουν λόγο για ιστορική και έντιμη Συμφωνία «που εξασφαλίζει το μέλλον των λαών των δύο χωρών αλλά και της Βαλκανικής γειτονιάς μας με ειρήνη, αλληλεγγύη και συνανάπτυξη». Τις γνωστές δηλαδή παρλαπίπες που έμαθαν στην Κ.Ν.Ε.

Μεταξύ αυτών που υπογράφουν είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, η λογοτέχνις Ρέα Γαλανάκη-Κούβελα, η πανεπιστημιακός Δραγώνα Θάλεια, ο πανεπιστημιακός Γιάννης Δρόσος, η Μυρσίνη Ζορμπά πολιτικός επιστήμων, ο καθηγητής Κώστας Ζώρας, ο ερευνητής Αλέξης Ηρακλείδης, ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός, η ιστορικός τέχνης Άννα Καφέτση, ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, η ιστορικός Χριστίνα Κουλούρη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης, ο συγγραφέας Βασίλης Κουνέλης, ο ηθοποιός Στέφανος Ληναίος, ο ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ Αντώνης Λιάκος, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, ο πανεπιστημιακός του Πανεπιστημίου Μακεδονία Νίκος Μαραντζίδης, ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής, ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας, ο ομότιμος καθηγητής κοινωνιολογίας Νίκος Μουζέλης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάϊκος και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου.

Αναλυτικά το κείμενο και η λίστα με τις υπογραφές για να τους γνωρίσετε ΕΔΩ :



Δείτε και αυτό

Οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και οι 140 χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία».




Σε μια χώρα με πάνω απο 50% διαφθορά μιλάμε για διανόηση; Όπως στο κράτος υπάρχει συνέχεια και στη προδοσία υπάρχει συνέχεια. Σημασία έχει και ο επόμενος που θα τα κάνει χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...