Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Είπαμε…. «ένας - ένας » θα βγαίνουν οι νεκροί.



Οι Εγκαυματίες είναι πάνω από τριάντα. Και σίγουρα υπάρχει και άλλος, αν όχι άλλοι νεκροί.  Σοκάρει η μαρτυρία του προέδρου των Αλιέων Νέας Μάκρης για τον κόσμο που είναι εγκλωβισμένος στην παραλία της Νέας Μάκρης. «Άνθρωποι μεγάλη σε ηλικία, παιδάκια πέφτουν στη θάλασσα για να σωθούν’» δήλωσε  σε ραδιοφωνικό σταθμό.  Όπως τόνισε «ο κόσμος είχε κατέβει στην παραλία να σωθεί και δεν έχει δρόμο διαφυγής. Ο κόσμος έχει μαζευτεί στην παραλία και πηδάνε στη θάλασσα για να τους μαζέψουμε και να τους μεταφέρουμε στο λιμάνι της Ραφήνας. Έχουν βγει τέσσερα αλιευτικά, παρόλο που είχαμε ανέμους 8-9 μποφόρ. δεν έχουμε ορατότητα, έχουμε μπει στο σύννεφο καπνού. Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στην παραλία για να μαζέψουμε τον κόσμο», πρόσθεσε ο κ. Αθηναίος.
Ο δήμαρχος Ραφήνας δήλωσε πριν λίγο ότι είδε μπροστά του άνθρωπο καμμένο από πάνω μέχρι κάτω και ήταν ακούνητος. Δεν έδειχνε να ήταν σε ζωή Μάλλον ήταν νεκρός είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτικό σταθμό.
Οι άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί λόγω της μεγάλης φωτιάς στην περιοχή ενώ ένας κάτοικος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε ότι είδε ένα μωρό λίγων μηνών με σοβαρά εγκαύματα.

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ! «Φοβάμαι ότι υπάρχουν ΝΕΚΡΟΙ!» Εχει καεί όλος ο οικισμός στο Μάτι -Ελάχιστα σπίτια διασώθηκαν!

 

Θρίλερ με εγκλωβισμένους στο Μάτι: Τουλάχιστον 10 άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...