Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Πόσοι είναι οι αγνοούμενοι οεεεο; Πάνω από διακόσιοι; Iσως δεν το μάθουμε ποτέ….



Γιατί το νούμερο δεν είναι διαχειρήσιμο ούτε και από τον πολιτικό δολοφόνο Τσίπρα..
Οι Συριζαίοι κατσιαπλιάδες είναι ικανοί ακόμη και εάν συμβεί κάτι στον Τσίπρα και πεθάνει να το κρατάνε μυστικό καμιά δεκαριά μέρες, μπορεί και μήνα. Στο μεταξύ θα έχουν ετοιμάσει σωσίες οι οποίοι θα υποδύονται τον Τσίπρα να δίνει συνέντευξη στην ΕΡΤ και στο πολυφωνικό ΕΘΝΟΣ.
Τι άλλο να σκεφτεί κανείς όταν ακόμη δεν γνωρίζουμε #Πόσοι_είναι_οι_αγνοούμενοι!
Ποιος θα μας αποκαλύψει τον αριθμό σ΄αυτό εδώ το χυδαίο και βαθιά διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό που κυβερνούν σατυροβαρκάρηδες και ταγάρια οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν είναι να ληστεύουν τους πολίτες με τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Και πως είναι δυνατόν αυτός ο οξυδερκής λαός να ανέχεται αυτή την κοροϊδία; Να μην γνωρίζει δηλαδή πόσοι αγνοούνται; Δυστυχώς το φορτίο της ενημέρωσης στη προκειμένη περίπτωση πρέπει να το αναλάβουν κι αυτό τα social media.
Οι συγγενείς όσων αγνοούνται θα πρέπει να κάνουν μια σελίδα και να δώσουν στοιχεία των ανθρώπων τους καθότι με τους κατσιαπλιάδες που μπλέξαμε πιο εύκολα θα βρεθούν στοιχεία για τους Αγνοούμενους της Κύπρου παρά για τους Αγνοούμενους στο Μάτι.
Οι λέξεις όπως ντροπή και ξεφτίλα είναι μικρές για να χωρέσουν την απίστευτη πραγματικότητα. Αλλά τι να πεις για έναν λαό που έχει επιλέξει τον Τσίπρα για πρωθυπουργό και τους Γεννηματά, Μητσοτάκη, Κασιδιάρη, Κουτσούμπα, Λεβέντη, κλπ για πολιτικούς ηγέτες του.
Αυτός ο λαός κανονικά από τύχη και μόνο δεν έχει καθημερινά 100 νεκρούς.
Και επειδή από τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Μέγα Αλέξανδρο ξεπέσαμε στον Τσίπρα και τον Λεβέντη είναι πολύ πιθανό ο Μέγα Αλέξανδρος να ήταν τελικά Σκοπιανός. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση παρακμή στο DNA του Ελληνα.
Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Τσίπρα. Πόσο μαλάκας λαός…

Βασίλης Μπόνιος.

Η κυβέρνηση ήξερε για νεκρούς πριν από τη σύσκεψη της Δευτέρας



 

Κρύβουν πτώματα στον Ναύσταθμο Σαλαμίνος;

 

Πριν στεγνώσει το μελάνι η “έγκυρη” όπως πάντα πυροσβεστική ανακοίνωσε κάνοντας όμως λογοπαίγνιο ότι 25 άνθρωποι θεωρούνται επισήμως αγνοούμενοι διότι τόσοι δηλώθηκαν απο οικεία πρόσωπα τους . Για τους “αδήλωτους” όμως που πρέπει να είναι πολλαπλάσιοι τι γίνετε; Οι νεκροί πλέον ανέρχονται στους 91, καθώς τέσσερα άτομα κατέληξαν σε νοσοκομεία της Αττικής. 

Η πρεσβεία των ΗΠΑ ενημέρωσε με email από τις 14.00 να εκκενώσουν τον Μαραθώνα οι Αμερικανοί πολίτες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...