Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο Πάκης ζητεί ενότητα από όλους τους δολοφόνους.



Μήνυμα ενότητας, αλλά και στήριξης των οικογενειών των θυμάτων και των πληγέντων από τη φονική τραγωδία στην Αττική, απηύθυνε ο Πάκης στη δήλωσή του για την 44η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Οι καιροί μας προειδοποιούν ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας, ανέφερε και υπογράμμισε: Είναι, στην πραγματικότητα, ο αδέκαστος κριτής μας στο δικαστήριο της Ιστορίας, το οποίο δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει κανέναν εφησυχασμό, πολύ δε περισσότερο καμία μετάθεση των δικών μας, ήδη μεγάλων, ευθυνών στο μέλλον και στις γενιές που έρχονται.
«Μέσα στο ίδιο πλαίσιο, το δικαστήριο της Ιστορίας δεν πρόκειται επίσης να μας συγχωρήσει διχόνοιες και διχασμούς που, καθένας μας γνωρίζει καλά, στο παρελθόν μας στοίχησαν πολύ ακριβά, ακόμη και κομμάτια του εθνικού μας κορμού. Τούτο σημαίνει ότι οι καθ” όλα θεμιτές, στην εύρωστη πια Δημοκρατία μας, επιμέρους διαφορές μεταξύ των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων, ως προς τον τρόπο τον οποίο καθεμιά επιλέγει για τη διαχείριση της πολιτικής εξουσίας που της αναλογεί, δεν είναι νοητό να δημιουργήσουν ρήγματα σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση του γενικότερου Δημόσιου Συμφέροντος, κατ” εξοχήν δε των Εθνικών μας Θεμάτων. Τα οποία είναι, το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, και Θέματα της Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, και όχι μόνο.


 



Η αριστερή Δημοκρατία στα καλύτερά της – Απαγόρευσαν τις  εικόνες της καταστροφής από ψηλά




Στους 76 μέχρι στιγμής ανέρχονται οι νεκροί από τις πυρκαγιές και πάνω από 100 οι αγνοούμενοι που σημαίνει ότι ο αριθμός θα ανέβει, και πάνω από 187 οι τραυματίες .Σε επίσημη ανακοίνωση η Πυροσβεστική αναφέρει ότι οι νεκροί από τις πυρκαγιές ανέρχονται στους 74. Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώνονται με τον αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες στην Αττική να ανεβαίνει.

Εκκενώνονται χωριά και οικισμοί στην Κορινθία - Ξέμειναν από αεροσκάφη - Η φωτιά κατεβαίνει προς τα διυλιστήρια

 

Ξεφεύγει η φωτιά στα Γεράνεια: Αλεποχώρι, Πίσσια, Περαχώρα, Λουτράκι κινδυνεύουν

 

Εντολή εκκένωσης 4 οικισμών στους Αγίους Θεοδώρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...