Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Και στην Μογγολία να πάει κάποιος θα βρεθεί να τον φωνάζει ΠΡΟΔΟΤΗ.



Στον αστυνομικό σταθμό του Αγίου Δομετίου, στην Κύπρο, μετέβη το πρωί της Παρασκευής ο ψεκασμένος Πάνος Καμμένος . για να καταγγείλει ότι δέχθηκε ύβρεις από τρία πρόσωπα στην διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας...
για τα αποκαλυπτήρια  του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων.  Σύμφωνα με πληροφορίες, του «Πολίτη της Κύπρου» η παρουσία του στην εκδήλωση εξόργισε κάποιους από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τον γιούχαραν για την συμφωνία των Πρεσπών.  Τα συγκεκριμένα πρόσωπα συνελήφθησαν για πρόσκληση ανησυχίας και για δημόσια εξύβριση. Κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα δύο αδικήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.  Στο μεταξύ το περιστατικό στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας φαίνεται ότι επαναλήφθηκε και στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην εκκλησία της Φανερωμένης.  Όπως αναφέρει, πάντα, ο «Πολίτης» η παρουσία του συνοδεύτηκε από παρατεταμένο γιουχάισμα και ύβρεις. Για τον λόγο αυτό οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα εννέα πρόσωπα (8 άντρες και μία γυναίκα) οι οποίοι φέρονται να τον εξύβρισαν.
Τα εννέα πρόσωπα φώναξαν το σύνθημα «Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχονται και οι ίδιοι.   Τα εννέα αυτά πρόσωπα είναι φοιτητές και μέλη της κυπριακής φοιτητικής παράταξης που εδρεύει στην Αθήνα, ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ. Βρίσκονται στην Κύπρο αυτή την περίοδο για διακοπές, καθώς τα Πανεπιστήμια είναι κλειστά.



Το ερώτημα είναι…έχει δικαίωμα ένας προδότης να τιμά ήρωες; Mας θυμίζει τον ομόσταυλο του Τσοχατζόπουλο που με αποφάσεις του γέμισε την Ελλάδα αντιστασιακούς προς άγραν ψήφων. Αυτό όμως αργά η γρήγορα δεν τον γλύτωσε από την φυλακή.Eλπίζουμε να εχει και ο ψεκασμένος την ίδια πορεία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...