Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Ξαναψηφίστε τον. Φταίνε οι πολίτες που καηκαν, όχι το κράτος.Η αυθαίρετη δόμηση συνέβαλε σε μία από τις χειρότερες πυρκαγιές, δήλωσε ο ψεκασμένος υπουργός Πάνος Καμμένος στο BBC.
Είπε στο βρετανικό δίκτυο πως οι πράξεις ορισμένων κατοίκων έκλεισαν τις οδούς διαφυγής προς την παραλία.

«Είναι ένα έγκλημα του παρελθόντος» δήλωσε ο αυθαίρετος υπουργός. «Σε αυτή την πλευρά της Αττικής τα περισσότερα κτίσματα είναι αυθαίρετα, χωρίς άδεια, και έχουν καταλάβει την ακτή χωρίς κανόνες», τόνισε.Και στην Μάνδρα οι πολίτες έφταιγαν, και στην Ηλεία το ίδιο και στους σεισμούς της Πάρνηθας το ίδιο. Παντού και πάντα φταίνε οι πολίτες. Ίσως όμως να φταίνε, γιατί ψήφησαν τέτοιους κοπρίτες.
 

Εντολή στους μηχανικούς που κάνουν αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές να ελέγξουν στις πολεοδομίες τις άδειες όλων των κτιρίων που βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων από την παραλία έδωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Οι μηχανικοί θα ελέγξουν τους φακέλους για διαπιστώσουν πώς δόθηκαν αυτές οι άδειες.
Αυτό κάνει η «κυβέρνηση», την ώρα που ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει και χιλιάδες σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Να δείτε πού αυτοί θα βγάλουν και παραδάκι από αυτή την καταστροφή, και στο τέλος δεν θα δικαιούνται κανένας από τις παροχές πού ανακοίνωσαν. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...