Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ: «Έλαβα τρεις πρωτοβουλίες». Όπως λέμε τα τρία του… Καράμπελα.Όχι μην μας το κάνεις αυτό ρε …Κούλη. Τον …Αυγενάκη τον ρώτησες εάν συμφωνεί για το…. Νιάρχος ;  Αυτός είναι με Λάτση-Βαρδινογιάννη.
«Το μεσημέρι έστειλα επιστολή στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιούνκερ με την οποία του ζητώ να εξετάσει τη δυνατότητα αυξημένης προκαταβολής από το Ταμείο Αλληλεγγύης και να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, για την άμεση ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών.
Ζήτησα επίσης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο καθηγητή και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Συνολάκη, που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, να αναδιαμορφώσει το πλαίσιο Πολιτικής Προστασίας της χώρας μας με τις γνώσεις και την πείρα της ομάδας συνεργατών που θα συγκροτήσει. Δεν πρέπει να ξαναζήσουμε τέτοια καταστροφή.
Τέλος, πριν από λίγο τηλεφώνησα στον κ. Τσίπρα και του πρότεινα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να ζητήσουμε από κοινού από το Ίδρυμα Νιάρχος να αναλάβει για την επόμενη 5ετία το κόστος της συντήρησης των εναέριων πυροσβεστικών μέσων της χώρα μας ή να συμβάλει στην απόκτηση όποιου άλλου μέσου κριθεί από τους ειδικούς απαραίτητο για την ενίσχυση της εναέριας πυρόσβεσης στην πατρίδα μας. Ο κ. Τσίπρας είδε θετικά την πρότασή μου και ελπίζω να βρεθεί σύντομα ο τρόπος το Ίδρυμα Νιάρχος να προχωρήσει σε μία ακόμα σπουδαία πράξη κοινωνικής προσφοράς.
Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις…. αφού όλοι τα ίδια σκατά είμαστε…. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευθύνες. Κάποτε Θα διερευνηθούν επειδή αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο… και θα γίνει πράξη.

Τα γεγονότα πλέον εξελίσσονται ταχύτατα. Πέφτει και ξύλο ενώ στα ΜΜΕ συνεχίζεται η εφαρμογή σιγής απο τη χούντα. Μιλάνε μόνο όσοι επιτρέπεται, αυτοί του κόλπου….φταίνε οι άλλοι…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ βρε ιχνος αχ με εκανες και γελασα παρολη τη πικρα που εχω

Ανώνυμος είπε...

ξεχασα να σου πω δεν μας αφηνεις να γραψουμε με τετοια γεηονοτα που ζουμε να εισαι καλα και να μας ενημερωνεις

Ανώνυμος είπε...

Κουλη το γουρλοματικο ανακοντα χρυσο παιντι

Ανώνυμος είπε...

Εφαγε γαμησι απο πολλους μαζι γι'αυτο του πεταξαν τα ματια εξω...το μασωνακι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...