Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Γιατί βρέχει καλοκαιριάτικα μπαμπά; Ρώτα το…HAARP




Η σφοδρή νεροποντή το μεσημέρι της Κυριακής στην Αττική, έφερε στο φως τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στις περιοχές.
Δρόμοι στην Αττική έγιναν… ποτάμια, ενώ πολλά σπίτια έχουν μεγάλο πρόβλημα με νερά που μπήκαν στο εσωτερικό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Περισσό, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ  τα βουλωμένα φρεάτια και ο κακός σχεδιασμός μετέτρεψε σε ποτάμια τις εισόδους σπιτιών, ενώ ο δρόμος είχε τόσο πολύ νερό που… έπνιξε τα οχήματα, ενώ το ίδιο συνέβη και σε πολλές γέφυρες στην Αττική. Κλειστοί δρόμοι
Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, οι εξής δρόμοι είναι κλειστοί:
– Η Πειραιώς, από την Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.
– Η Μεσογείων από το νοσοκομείο Σωτηρία μέχρι την Βασιλίσης Σοφίας, επίσης στα δύο ρεύματα.
– Η Μιχαλακοπούλου, από τον Πύργο των Αθηνών προς την Μεσογείων
– Η Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι
– Η Καυκατζόγλου κοντά στην Αχαρνών
Νωρίτερα, πλημμύρισαν μεγάλα κομμάτια της Λεωφόρου Φιλαδέλφειας, στα σύνορα με τον Κόκκινο Μύλο.
Με επείγον μήνυμά της κι ενώ ο καιρός «χτυπά» ανελέητα την Αττική, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή και ζητά από τα ΜΜΕ να μεταδώσουν το μήνυμα!
Η εκδήλωση της κακοκαιρίας ήταν αναμενόμενη. Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος είχε προβλέψει ότι για σήμερα, Κυριακή, στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν συνθήκες εξαιρετικά ασταθείς, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα πολύ ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες. Το ίδιο θα ισχύσει όμως και για την Αττική.
«Μεγάλη προσοχή στα βόρεια προάστια»
Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος συνέστησε στους πολίτες να δείξουν μεγάλη προσοχή στα βόρεια προάστια και να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις
«Μεγάλη προσοχή στα βόρεια προάστια. Νέα υβριδική καταιγίδα σε εξέλιξη. Αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις. Δεν ρισκάρουμε κατά την οδήγηση. Προστατεύουμε παιδιά και ηλικιωμένους από επικίνδυνα σημεία» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter.
Μεγάλη προσοχή στα βόρεια προάστια. Νέα υβριδικη καταιγίδα σε εξέλιξη. Αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις. Δεν ρισκάρουμε κατα την οδήγηση.
Δραματικές εικόνες μετά την νεροποντή στην Αττική: «Πνίγηκαν» αυτοκίνητα και σπίτια – Γέφυρες έγιναν «ποτάμια» (ΒΙΝΤΕΟ)


Πρωτοφανείς σκηνές δημιουργήθηκαν πριν από λίγο στο νοσοκομείο «Σωτηρία» το οποίο όπως φαίνεται και από τη παραπάνω φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριολεκτικά βούλιαξε από τα νερά. Στην φωτογραφία απεικονίζονται μάλιστα δύο υπάλληλοι του νοσοκομείου οι οποίοι αναγκάστηκαν να κολυμπήσουν για να σωθούν από την νεροποντή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...