Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Oλα στο μαύρο – κόκκινο, να… ρεφάρουμε.



Στην Ελλάδα κυριαρχεί ο Ροζ Ολιγαρχία της Πουστιάς , των Χασισεμπόρων , των Προδοτών, των Πρακτόρων των Μεταρρυθμιστών, των Τραπεζιτών, των ΜΚΟ και της Ψωρελίτ!
Σε όλους αυτούς τους αλήτες όμως δεν δίνεις ποτέ εξουσία. Εκτός κι αν είσαι …Έλληνας.
Κλασικό παράδειγμα . Στην φωτογραφία ο νυν πρωθυπουργός Τσίπρας και ο τραμπούκος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ακούν με προσοχή τον Γιαννόπουλο, της συνιστώσας Ρόζα, έτερη τραμπουκοομάδα, ο οποίος τυγχάνει επιμελητής του βιβλίου του δολοφόνου Κουφοντίνα για τις δολοφονίες της 17Ν.

Ποιός λοιπόν λογικός Έλληνας θα παλέψει για ένα κράτος -παρακράτος  που δεν του ανταποδίδει αλλά του δίνει πόνο; Ποιός θέλει να ζήσει σε μια ΕΕ που χαρίζεται στους ολιγάρχες, που έκαναν τον Πάκη πρόεδρο και τον Τσιπρα πρωθυπουργό  για να μη φανεί που πήγαν τα κόκκινα δάνεια; Ποιός θέλει να ζήσει σε μια ΕΕ που συνεργάζεται με απατεώνες πολιτικούς, που δεν μπορούν να δέσουν τα παπούτσια τους και που για να βγουν στο δρόμο έχουν παρέα ένα τάγμα αστυφύλακες;

Όμως η μεγαλύτερη προδοσία δεν είναι αυτή των «πολιτικών» και των δικαστικών που νομιμοποίησαν με τις αποφάσεις  τους μνημόνια, υπερΤαμείο, προϋπολογισμούς, κόκκινα δάνεια, σκάνδαλα, λίστες κοκ αλλά η προδοσία των δημοσιογράφων και όχι όλων, Αυτών των δέκα είκοσι που μοιράζουν τη μπάλα και διαμορφώνουν γνώμη με παραμυθένια “σοβαρότητα” και λαϊκό “πατριωτισμό” (ο καθένας στο χώρο του). Μας έχουν ταράξει στη προπαγάνδα και στο δούλεμα επί καθημερινής βάσης. Μεγάλα κοπρόσκυλα.
Ο ρόλος των ΜΜΕ από τη στιγμή που ελέγχονται από ένα καρτέλ 4-5 ανθρώπων που προβάλλουν τους δικούς τους πολιτικούς είναι πλέον επικίνδυνος. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα λειτουργούν παράνομα επί δεκαετίες χωρίς να τα ενοχλεί κανένας. Κλασικό παράδειγμα το παράνομο MEGA που εκπέμπει με εντολή Βαρδινογιάννη. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχώς "εξυγιαίνονται" επιχειρήσεις με μεταβιβάσεις ποσοστών και με "εκκαθαρίσεις" που αφήνουν τη ζημία σε μετόχους που θα έχουν ένα μικρό ποσοστό ή και κανένα. Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας πολιτικός δεν μιλάει ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο.
 Πρόδωσαν την Μακεδονία , έβαλαν τα κοιτάσματα στο Ιόνιο και Πάτρα στο υπερΤαμείο των τοκογλύφων , και τώρα παλεύουν με τους εγκάθετους ακαδημαϊκούς του κώλου που βγάζουν και ανακοινώσεις στήριξης της προδοσίας και λοιπούς διαμορφωτές κοινής γνώμης , να βάλουν και τα κοιτάσματα της Κρήτης .
Για τη διάνοιξη του Αξιού τα έχουμε πει. Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ Θέλουν τη FYROM και το Κόσσοβο στο Αιγαίο για οικονομικούς λόγους και οι αμερικανοί για γεωστρατηγικούς. . Με τη τάφρο στον Έβρο θα βγάλουν και τη Βουλγαρία στο Αιγαίο. Ανάπτυξη όμως ξεπουλώντας δεν γίνεται, γιατί σε αυτή την περίπτωση τα κέρδη των επενδυτών βγαίνουν έξω. Το βλέπουμε ήδη αυτό με τους tours operators και τα μεγάλα ξενοδοχεία που αλλάζουν χέρια. Αστέρας Βουλιαγμένης κοκ.
Κάποτε φώναζαν μην έρθουν οι αριστεροί για θα σας πάρουν τα σπίτια. Έπεσαν έξω. Τα παίρνουν ΟΛΑ, αλλά για λογαριασμό τρίτων.
Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι πολύ σύντομα η χώρα μας θα αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες μόνιμους «τουρίστες» και θα γίνει η λαθρο-αποθήκη της Ευρώπης. Είναι και αυτό ένα κατόρθωμα του Τσίπρα , και το ατού του για τον εκφοβισμό της μάζας. Ποιος θα τολμήσει να ξεσηκωθεί όταν τους έχει στην πόρτα του.
Πρόκειται για λαθρομετανάστες που  στέλνει για «δώρο» η Μέρκελ μετά από συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμευτεί να κατασκευάσει 25 μεγάλα κέντρα υποδοχής σε στρατόπεδα που θα κλείσει στην Ηπειρωτική Ελλάδα, τα οποία θα φιλοξενούν όσους  απελαύνουν οι χώρες του Βορρά.
Όπως αντιλαμβάνεστε η Ελλάδα μετατρέπεται σε χωματερή για ανεπιθύμητους λαθρομετανάστες αλλά με το αζημίωτο.
Κάποιοι νταραβεριτζήδες σίγουρα θα κάνουν γερές μπάζες από τη διαχείριση αυτής της κατάστασης.
 «Η δραστηριοποίηση των Ελλήνων πολύ φοβόμαστε ότι δεν έρθει ποτέ. Αρχίζει δυστυχώς να φαίνεται στον ορίζοντα ότι τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι έμμισθοι υπηρέτες που τους εκπροσωπούν εδώ, έχουν δίκιο. Αυτός ο λαός είναι τόσο τσακισμένος που μπορείς να του κάνεις τα πάντα:
Να του πάρεις χρήματα, περιουσία, αξιοπρέπεια, να του ληστέψεις τη γη του (κάναμε αρχή με τη Μακεδονία, έρχονται Ήπειρος, Θράκη και νησιά), να τον πνίξεις στους λαθρομετανάστες, πιθανόν να εκπορνεύσεις τις γυναίκες του (η πείνα θα κάνει και πάλι το θαύμα της), να τον κάνεις να ξεχάσει ακόμα και τη γλώσσα του και την καταγωγή του»
Έχουν κάνει καλή δουλειά οι ξενόδουλοι στο να φοβίσουν τον λαό με την στρατιά των έμμισθων παρακρατικών που έχουν στην διάθεση τους. Εξάλλου αυτοί τους ανέβασαν και τους στηρίζουν στην εξουσία. Για εφεδρεία έχουν τους χιλιάδες δολοφόνους λάθρο που έχουν αγαστή συνεργασία – στήριξη των παρακρατικών στοιχείων, βλέπε ΚΕΕΡΦΑ και ύποπτες Μ.Κ.Ο.




 

Οι σχέσεις της οικογένειας Βορίδη με το φασισμό και με τη βούλα… του ΣτΕ Ναζιστικά σύμβολα, ξυλοδαρμοί, τσεκούρια και στιλέτα


2 σχόλια:

Ixnos είπε...

Πόπη χούντα είναι θα περάσει. Πάντως σε ευχαριστώ για την υπόδειξη.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Μέχρι να περάσει, πρέπει ν' αντέξουμε... για να δούμε την λευτεριά.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...