Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Απαγορεύουν και την παρτούζα .




Στις 15 Ιουνίου -μεταξύ άλλων επιχειρήσεων- ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής, αλλά με νέους κανόνες, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τασούλας Επτακοίλη στην Καθημερινή μερικοί από τους νέους κανονισμούς που θα πρέπει να εφαρμόζονται στους οίκους ανοχής είναι:

• Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).

• Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.

• Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.

• Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.

• Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

• Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.

 • Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

• Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

• Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.



Στο άλλο μπουρδέλο γίνεται της πουτάνας το κάγκελο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας.
Όλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή

Δεν θα γνωριζει κανενας οτι πηγες για τσουτσουνισμα. Μονο οι τραπεζικοι οι ΚΥΠατζηδες οι εφοριακοι οι βρυκολακες των Βρυξελλων και καμμια 500ρια χιλιαδες αλλες εταιρειες με καταγραφη προσωπικων δεδομενων.
Λες ο Κουλης να ειναι μπανιστηρτζης; Εχει τη φατσα του ξελυγωμενου ματακια.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ - Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ
https://youtu.be/mrcHwBr4Usc?t=8

Από έναν τύπο που τον έχει φάει το “χερογλύκανο” , ψάχνουμε ελπίδα εξουσίας για να βγούμε από το αδιέξοδο; (Η περιβόητη φωτο με το κάρφωμα στα βυζιά της Άννας Καραμανλή)

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%86%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CF%81%CE%BF/

Ανώνυμος είπε...

Η πεολειχία δεν έχει προβλεφτεί; Κακώς... επιστημονική αβλεψία... κίνδυνος πανδημίας!

Ανώνυμος είπε...

Απαγόρευση χρήσης ...βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων. (Αγγούρια, μπανάνες, καρότα,και άλλα ζαρζαβατικά .

Ανώνυμος είπε...

Θα πάει στα μπουρδέλα ο μπουμπούκος με την μεζούρα να μετρά αποστάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν παει εκει, εχει τροφαντο κωλαρακι, χρωσταει και στις τραπεζες, δεν θελει και πολυ χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!
Τον"εφαγαν"τα κοψιδια!Λιποθυμησε περπατωνταs ο"Εθνικοs Κολοτουμπαs"λογω υπερκαταναλωσηs φαγητου.Χτυπησε στο προσωπο απο την πτωση και πηγε στο νοσοκομειο.
Μαζι με την συζυγο του βενη Καρατζαφερη,και τον πρωην αντιπροεδρο τηs βουληs τον Βαι Αποστολατο,με τιs γνωστεs ιδιαιτεροτητεs,ο"Εθνικοs Κολοτουμπαs"απολαμβανε το δειπνο τουs σε πασιγνωστο κοσμικο στεκι στην Καστελα του Πειραια.Μιλαμε για πολυ φαι!Το τραπεζι ηταν γεματο με κοψιδια απο την μια ακρη στην αλλη!
Λυπηρο το γεγονοs αλλα η αχορταγια ειναι....κακο πραγμα ρε παιδι μου!
edolio5.blogspot.com/2020/06/blog-post_64.html
Λενε οτι οι κατοικοι στην καστελα διαμαρτυρονται εντονα για βρωμα δυσοσμια σαπιλα βρωμαει παντου...αλλοι λενε οτι καποιοs πεταξε μια υπερβαρη σακκουλα με ΣΚ@ΤΑ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...