Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Οι Τζόρτζ Φλόϊντ του κοροϊδοιού.






Έκθεση υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας κατηγορεί την γερμανική κυβέρνηση πως ευθύνεται για 5 με 125 χιλιάδες θανάτους λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, τα οποία πάρθηκαν χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία για να δικαιολογηθούν και εύλογα αναρωτιέται κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί στην Ελλάδα.
Οι απαγορεύσεις έχουν προκαλέσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και στην Ελλάδα για πολλούς και διάφορους λόγους, πάντως σχετική μελέτη ετοιμάζεται και εδώ για να αξιολογηθεί τι άφησε πίσω του το lockdown.



Αποδεικνύεται πλέον σε παγκόσμια κλίμακα ότι ο covid-19 ήταν μία συνήθης γρίπη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ειδες το νεο βιντεο με τον Τατι Εισαγγελατο; Επαθε ενα σοκ οταν ειδε οτι οι Αμερικανοι πολιτες πηραν τα οπλα για να υπερασπισουν τις περιουσιες τους απο τα αγια παιδια των αντιφα. Οι αντιφα εσπαγαν εκαιγαν πλακωσαν μια γιαγια στο ξυλο με ΣΑΝΙΔΑ αλλα αυτος εβλεπε χαμπουργκερ και αυτοματα οπλα στις καφετεριες και βγαζοντας το συμπερασμα οτι ο Τραμπας επωφελειτε απο τη σκληρη βαση των οπλισμενων...... ακροδεξιων στοιχειων.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%81%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%85%ce%bb%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...