Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Πώς να παρέμβεις σε κάτι, που δεν έπρεπε να ….υπάρχει ;



Στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών τρέχουν και δε φτάνουν προκειμένου να μαζέψουν να ασυμμάζευτα, διαμηνύοντας πως με τις αλλαγές που προωθούνται θα υπάρχουν ελαφρύνσεις προς τους φορολογούμενους σε σχέση με τα εκκαθαριστικά που είχαν εκδοθεί αρχικά στα τέλη Ιουλίου.

Βέβαια ο οικονομικός στόχος για συγκέντρωση 3,2 δις ευρώ σημαίνει ότι όποιες και αν είναι οι αλλαγές δεν θα καταφέρουν κάποια ουσιαστική αλλαγή στις τσέπες των φορολογουμένων εκτός ίσως από τη διόρθωση κάποιων εξόφθαλμων λαθών. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι και πάλι μια ληστρική φοροεπιδρομή που θα καταστρέψει την ελληνική ιδιοκατοίκηση.

Στόχος του Υπουργείου είναι ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας να φτάσει στα επίπεδα του 2013 κι όχι να ανέβει κατακόρυφα, όπως φαίνεται τώρα ότι συμβαίνει.

Η ανεκδιήγητη  Σοφία Βόλτεψη όνομα και αυτό, βγήκε να μας πει ότι φταίει το λογισμικό! Έγινε, λέει, κάποιο λάθος στην επεξεργασία του λογισμικού και το πρόβλημα, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, συνίσταται στο ότι κανείς δεν κατάλαβε το λάθος. Και πώς να καταλάβει το λάθος αφού δεν επεμβαίνει, και δεν μπορεί άλλωστε διότι είναι στα χέρια Γερμανών προγραμματιστών.  Από χέρι σε χέρι λέει μπήκε στο TAXIS και φάνηκαν αυτά τα μεγάλα... νούμερα . Θαυμάσια εξήγηση. Οι άνθρωποι παραδέχονται ανοιχτά ότι η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός είναι άχρηστοι και ανίκανοι . Πάντως, μέχρι προχθές μας έλεγαν ότι φταίει ο Θεοχάρης. Τώρα λένε φταίει ο Χατζηπετρής. Εμείς γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το πρόβλημα είναι ότι πρώτα ήθελαν να εισπράξουν 3,2 δισ. και μετά επιμέρισαν το ποσό, υπερκοστολογώντας κάθε ακίνητο, για να βγουν τα «νούμερα»;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...