Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Γελούν και τα….ντουβάρια.



Θετικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε προσκλητήριο επιστροφής στη ΝΔ που απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. «Ακούω τις δηλώσεις Βορίδη, θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου ο κ. Τσίπρας να μην έρθει στην εξουσία» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Είχε προηγηθεί μια ανάλογη δήλωση από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιώργο Καρατζαφέρη για τον οποίο έχει μόνο καλά λόγια να πει παρά τα όσα άκουσε από τον τελευταίο ότι έφυγε από τον ΛΑΟΣ για τη ΝΔ.
Ο Γ.Καρατζαφέρης είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ το 2000, ιδρύοντας το Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς τον ΛΑΟΣ. Ο Μάκης Βορίδης μεταπήδησε στη ΝΔ από τον ΛΑΟΣ την άνοιξη του 2012.


ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ – ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ – ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ

 

Άπατο το βαρέλι του ξεπεσμού στη Ν.Δ.




Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λοιπόν εμφανίστηκε θετικός στην πρόσκληση δηλώνοντας ότι στο παρελθόν αρνιόταν πεισματικά να επιστρέψει στην Ν.Δ. επειδή κανένας δεν τον είχε καλέσει. Γιατί ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι κύριος με τα όλα του και δεν πάει πουθενά ακάλεστος. Τώρα που τον κάλεσαν, θα πάει. Μάλιστα σχεδιάζει να πάρει μαζί του και τον Αϊβαλιώτη γιατί είναι ντροπή να πάει με άδεια χέρια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πάθει κατάθλιψη επειδή έχει μείνει στο ΛΑΟΣ ολομόναχος. Όμως τον  τελευταίο καιρό η κατάσταση του έχει χειροτερέψει επειδή κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Και θεωρεί ότι θα είναι πολύ οδυνηρό να τον βρουν οι κομμουνιστές μόνο του.

Η μόνη λύση είναι να επιστρέψει στην Ν.Δ. ώστε, όταν έρθουν οι κομμουνιστές να τον βρουν με παρέα με τα «παιδιά» του τον Άδωνη Γεωργιάδη  τον Μάκη Βορίδη, Πλεύρη. Τζαβελλα ,Παπανδρεου, Ροντουλη, Ανατολάκη,  και λοιπά καλόπαιδα.
Βέβαια η επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στο στρατόπεδο των μνημονιακών θα είναι μια δύσκολη απόφαση αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει αντιμνημονιακός. Τουλάχιστον αυτό δήλωνε στο παρελθόν. Όχι όμως στο μακρινό παρελθόν γιατί τότε δήλωνε μνημονιακός.

Όπως και να έχει, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα πάει στην Ν.Δ. Το πολύ – πολύ να ξαναδηλώσει μνημονιακός. Ευκολάκι.

Άλλωστε η Ν.Δ. αποτελεί τον φυσικό χώρο του Γιώργου Καρατζαφέρη όπως και κάθε μνημονιακού που σέβεται τον εαυτό του.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ . ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ...ΕΦΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ DEAL ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ .
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΩΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ""ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ"" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟ ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΉΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΗΔΕΣ!!!!!! Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Ο..παλιάνθρωπος με τους ..παλιανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η Ν Δ ΔΕΧΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΓΩ ΜΑΖΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Ixnos, από πότε ακούγεται ότι επιστρέφει ο Καρατζαφέρης στη Ν.Δ.;
Απάντηση: Από τότε που έφυγε.
Ερώτηση: Έχει γίνει;
Απάντηση: Όχι
Ερώτηση: Θα επιστρέψει αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική;
Απάντηση: Όχι
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε εντυπώσεις!
Ο Καρατζαφέρης θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα μιας και είναι άνθρωπος της αγοράς. Δεν υπάρχει πολιτικός που να έχει δουλέψει τόσο πολύ. Ανεξάρτητα με το τι ψηφίζει ο καθένας νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου στο ότι ο Καρατζαφέρης χρειάζεται στην πολιτική ζωή του τόπου.

ΥΓ: ο σχολιαστής (14 Αυγούστου 4:30 μ.μ.) φαίνεται να είναι ευχαριστημένος από την πολιτική που ακολουθείται!

Ixnos είπε...

Προσωπικά πιστεύουμε ότι δεν θα κάνει το τραγικό λάθος να επιστρέψει επίσημα, διότι ανεπίσημα είναι εντός, ψυχή και σώμα, αλλά …αγνωσται αι βουλαι του κυρίου. Εάν επιστρέψει όχι μόνο δεν θα βοηθήσει την νουδούλα, αλλά θα καταποντιστούν και οι δύο.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω έναν άνθρωπο που αγαπάει την παράταξη. Φαντάζομαι ότι δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος με το να βλέπει να ακολουθείται αυτή η πολιτική και το κόμμα το οποίο υπηρέτησε και έδωσε τη ζωή του να ακολουθεί, κατά γράμμα, τις εντολές του ΠΑΣΟΚ που μας έφερε εδώ. Σαν απλός θεατής δεν πιστεύω ότι θα γυρίσει και γιατί να το κάνει άλλωστε τη στιγμή που όλο και περισσότερος κόσμος αναγνωρίζει τις προσπάθειες και την προσφορά του.
ΥΓ: Ixnos, σας ευχαριστώ για την απάντηση σας

Ανώνυμος είπε...

Τι εκανε ο ανθρωποs...ψηφισε την υποδουλωση και το ξεπουλημα τηs ελλαδοs μαs ΦEK/65A/3845/06/05/2010/!!!!!!!!Proton Bank 100.000.000 εκ ευρω!!!!!!!!Απαλλαγη των κλεφτων με τιs OFSHORE/Kατηργησαν το Ν.3213/2003*/N.3849/2010/N.3932/2011/Εφερε τον παπαδημο και εκαναν το PSI κουρεψαν τα ομολογα των ασφαλιστικων ταμειων των νοσοκομειων των πανεπιστημειων των ελληνων ομολογιουχων πληρωθηκαν οι τοκογλυφοι στο 100%21/11/2011/NomurA-SWAPS τηs αξιαs τουs αν και ειχαν αγοραστει απο 25% εωs και 65%!!!!!!!!!!!WIKILEAKS CONFIDENTIAL ATHENS 01515 SIPDIS DECL:2019/09/28/Του βγαλανε την κυλοτα 10 χρονια πιο νωριs!!!!!!!!!!/ο ευραιωδουλοs ο νεοταξιτηs ο μασωνοs ο προδοτηs ο ξευτιλισμενοs πατριδοκαπηλοs....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΟΛΥ!
ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΗ ΜΑΝΕΚΕΝ,
ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ... ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ... ΜΑΡΙΚΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ!
Θ Λ Ι Β Ο Μ Α Ι
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη λύση είναι εάν μπορούσαμε να τους βάλουμε όλους σε ένα καράβι και να το φουντάρουμε στα ανοικτα. Όλοι τα ίδια σκατά είναι, εκτός πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων έως μηδενικών . Εάν ήταν μόνο ο Καρατζαφέρης δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα .

Ανώνυμος είπε...

Ξεχειλισε ο υπονομοs και βγηκαν τα σκ@τ@ οι κουραδεs τηs καλλιροηs τι σκ@τ@ τρωνε εκει αστακουs;;;;;;;ο καραμπερηs τουs στελνει;;;;;;;;;;οι βρωμοκω..λοι....αραγε απο που κλανει ο λα.γ.Ο.Σ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

H k.Eλσα Μανωλοπουλου γραμματεαs τηs νομαρχιακηs επιτροπηs του Λ.Α.Ο.Σ.ανακοινωσε την αποχωρηση τηs απο τον Λ.Α.Ο.Σ.Για πολλα χρονια υπηρετησα μια ιερη για μενα εννοια την πατριδα μου για την ρηξη την ανατροπη του σαπιου του κατεστημενου!!!!!!Παλεψα εκλαψα εδωσα ψυχη εδειξα ανοχη και αντοχη για αυτα που οσμιζομουν για αυτα που εβλεπα για τον πολεμο που δεχτηκα!!!!!!!!Γιατι για μενα προειχε η πατριδα μου ο κυκλοs αυτοs εκλεισε για μενα τον εκλεισε ο ιδιοs ο δημιουργοs του το διs εξαμαρτιν ουκ ανδρωσ σωφου ...Δεν θα γινω γραναζι κανενοs και καμμιαs σκοπιμοτηταs δεν θα γινω μεροs καμμιαs ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ-ΣΥΝΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ γιατι ετσι την προδιδω και εγω!!!!!!!!Ησυνειδηση μου η αξιοπρεπεια μου οι αξιεs που πρεσβευω και κυριωs η πατριδα μου ειναι πολυ ανωτερα σε αξιακο επιπεδο απο οποιαδηποτε αλλη δυναμη!!!!!!!!Ειμαι πλεον ελευθερη με οδηγο την ΠΑΝΑΓΙΑ να αγωνιζομαι για αυτο που πιστευω μακρια απο εγκλωβισμουs και καπηλειεs!!!!!!!!Θα φυγω με το κεφαλι ψηλα οτι εκανα το χρεοs μου!!!!!!!!!!!!ολοσ κοσμοσ κλανωσ χεζωσ το μεγκαλωσ μπρωεδρασ...tselegkidis xaroylis

Ανώνυμος είπε...

Θά πάει κωλοτουμπαριστά ..,...
ό Αγύρτης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...