Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ρε πανηλίθιοι το Σταυροβούνι είναι στην ανεξάρτητη Κύπρο.





Το σύνθημα "Η Κύπρος είναι ελληνική γαμιέται η Τουρκία" που ξεστομίζετε από ομάδες λοκατζήδων που εκπαιδεύονται στο Σταυροβούνι στην Κύπρο έφερε λένε αναστάτωση….
Και ασφαλώς ο Αγεωγράφητος  κύριος Παπαδημούλης ζητάει την άμεση αντίδραση της πολιτείας όπως και την λήψη μέτρων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Δεν του έχει πει κάποιος από τους μαλακες συμβούλους που έχει ότι η Κύπρος είναι ανεξάρτητη και δεν έχει καμία δουλειά ο Αβραμόπουλος στα εσωτερικά της ;
Tο άλλο ανεκδιήγητο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος κάνει λόγο για σιγή ιχθύος από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναφέρει σχετικά:
"Το ερώτημα επομένως είναι γιατί οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος δεν κινούνται σύμφωνα με τον νόμο αντιμετωπίζοντας τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν την όλη διαδικασία ενώ είναι γνωστό ότι ακόμη και το κινητό με κάμερα απαγορεύεται στις Ένοπλες Δυνάμεις."
Πόσο ποιο άσχετοι μπορεί να είναι .Μιλούν λες και το Σταυροβουνι είναι στην… Εύβοια. Στην ανεξάρτητη ΚΥΠΡΟ είναι ρε παλιομαλάκες και οι Κύπριοι κομάντος μπορούν να κάνουν και να λένε  ότι γουστάρουν .
Το γραφικό είναι πως το βίντεο λένε θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με όλες σχεδόν τις γειτονικές χώρες της Ελλάδας, τις οποίες οι άνδρες των ΛΟΚ δηλώνουν ότι θα βυθίσουν στο αίμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΧΕΣΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ . ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ , ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ . ΣΚΟΠΟΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ N.S.A. ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...