Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Αυξάνονται τα κύματα των τζιχαντιστών λαθρομεταναστών που προσπαθούν να φτάσουν, διά θαλάσσης, στη χώρα μας ή σε άλλους προορισμούς.



Το τελευταίο 48ωρο το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή προβαίνει σε διαρκείς επιχειρήσεις για την περισυλλογή λαθρομεταναστών σε διάφορες περιοχές του ανατολικού Αιγαίου, ενώ την ίδια ώρα ανώτερα στελέχη του Λιμενικού αναφέρουν ότι το κύμα εισόδου λαθρομεταναστών από τα μικρασιατικά παράλια θα εντείνεται, καθώς τεταμένη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση σε Γάζα, Ιράκ, Συρία και Λιβύη.

Τούρκοι Δουλέμποροι έναντι αδρότατης αμοιβής στοιβάζουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε σαπιοκάραβα, προκειμένου να τους περάσουν μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη για μια καλύτερη ζωή, αλλά το Δουβλίνο 2 τους καθηλώνει εδώ στο προτεκτοράτο - στρατόπεδο… η Ελλάς. Τώρα εάν κάποιοι πάνε για τεμαχισμό, μεταξύ Ελλάδας - Ιταλίας είναι …άλλου παπά ευαγγέλιο. Υπάρχει βλέπεις …μεγάλη ζήτηση οργάνων .  

Μόνο το τελευταίο 48ωρο περισυλλέγησαν από διάφορες περιοχές στα θαλάσσια ανατολικά σύνορα της Ελλάδας, τουλάχιστον 553 λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν έξι διακινητές ενώ κάποιες χιλιάδες θα πρέπει να διέφυγαν και να αποβιβάστηκαν κάπου, αφού μέχρι και στην Αιτωλοακαρνανία βρεθήκαν . .

Συγκεκριμένα, στην Αγ. Ελένη Χίου, διεσώθησαν 114 λαθρομετανάστες, ενώ συνελήφθη και ένας διακινητής.

Εβδομήντα δύο συνελήφθησαν στο Φαρμακονήσι, 62 στη Ρόδο και ένας διακινητής, 41 στο Καρλόβασι Σάμου, 27 στην περιοχή Αγκιστρος Σαμοθράκης, 5 στην Κω στις περιοχές Αμμόγλωσα και Ψαλίδι, 104 στη Σύμη και 4 διακινητές, 69 στον Αγ. Ευστράτιο και 59 στη Μυτιλήνη, στις περιοχές Μανταμάδος, Τσόνια, Ασπροπόταμος και Μυστεγνά.

Η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), Λάουρα Τόμσον, σε συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το θέμα των διαρκώς αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών από τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας, συμφώνησε να ξεκινήσουν τεχνικές συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μετά την εισβολή πολλών εκατοντάδων χιλιάδων από δαύτους.

 



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου μεταξύ των υπηρεσιων ειναι όλα κανονισμένα, γιατι ταλαιπωρουν!!! λιμενικο και μεταναστες;
Ας ορισουν οι κυβερνήσεις, ενα λιμανι επιβίβασης και ενα υποδοχής των μεταναστών, η μεταφορα των οποιων να γινεται με πλοια της γραμμής, ασφαλως και πολιτισμένα.
Μην νοιαζεστε για το λεγόμενο "πολιτικό κόστος",
κανένας δεν ασχολειτε πλην του κομματος, που εσείς ανατρεφετε εις τον Κορυδαλλόν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κύριε μετανάστες αλλά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Τους μετανάστες κάποιοι τους καλούν νόμιμα.Αυτοί είναι ακάλεστοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΡΧΩΝΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΦΕΔΩΡΑ" ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 20.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ... ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΤΥΧΑΙΟ ... ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,
μετανάστες ή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Αυτοι που συμβουλευουν και καθοδηγούν την κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι πέραν του Ατλαντικού,
εχουν πεισει τους δικους μας πως αν σταματησει και η λαθρομεταναστευση, θα χρεωκοπήσει η χώρα διοτι,
οι μεταναστες που φτανουν εδω, εχουν πληρωσει πολλα λεφτα και σε Ελληνες μεσαζοντες, απασχολουν το Λιμενικό, τις Αστυνομίες, τις υπηρεσίες (μειωση ανεργίας).
Η Ε.Ε. μέσω "Δουβλίνου" πληρωνει στην Ελλάδα αποζημειωση με το κεφάλι, οσοι πιο πολλοι, τοσα πιο πολλα έουρα.
Χαώρια που εκτονώνουμε-σωζουμε απο τις εμπολεμες περιοχές τους αυριανους συννεργατες ηγέτες, που θα επιστρεψουν να "σωσουν" τις χωρες των.
Ο Ομπάμα το ειπε ξεκάθαρα,
οι ΗΠΑ ξεχωρίζουν απο την Ρωσσία ποιοτικά στο οτι ειναι χώρα προορισμος μεταναστων, παλαιόθεν!
Απεφυγε όμως να εξηγησει στον Πουτιν, πως οι ΗΠΑ και Αγγλία ουσιαστικά βασίζουν την αναπτυξη των και το real estate, στην αφιξη νεων εποικων, καταναλωτων, αγοραστων, χαμηλων μεροκάματων.
Μεγαλη πουτάνα η πολιτική.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...