Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η στραβός είναι ο γιαλός, η στραβά αρμενίζουμε.



Σπάει ρεκόρ η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εν όψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.
Όπως αναφέρεται η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων με προορισμό τις Κυκλάδες φτάνει το 80% με 100%, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και για τα δρομολόγια για την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, αλλά και για τον Αργοσαρωνικό.
Το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά συνιστά στους επιβάτες που δεν έχουν βγάλει εισιτήριο και πρόκειται να ταξιδέψουν πριν κατέβουν στο λιμάνι, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους πρακτορεία για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων
Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 20 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, 10 από τη Ραφήνα και πέντε από το Λαύριο, ενώ χθες αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 20 δρομολόγια με 18.345 επιβάτες, από τη Ραφήνα 10 δρομολόγια με 5.132 επιβάτες και από το Λαύριο πέντε δρομολόγια με 942 επιβάτες.
Σημειωτόν γίνεται αυτή την ώρα και η έξοδος των εκδρομέων για τη Χαλκιδική.
Ήδη από νωρίς το πρωί τα οχήματα με κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς τη Χαλκιδική άρχισαν να σχηματίζουν ουρά, ενώ αυτή την ώρα η κίνηση διεξάγεται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.

Τέτοια βλέπει ο Σαμαρισκος και σου λέει ρίχτους στα αυτιά νέους φόρους. Αστους να κλαίγονται, δεν έχουν ανάγκη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ; ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ;

Ixnos είπε...

Το έχουμε προσέξει. Δεν καταλαβαίνουν οτι εάν δεν γίνει ολική ανατροπή θα είμαστε για πολλά χρόνια δούλοι των τοκογλύφων. Και όταν λέμε πολλά, εννοούμε δεκαετίες.

Ανώνυμος είπε...

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΗΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...