Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Παράδεισος φοροκλοπής το …Cavo Paradiso



Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα στη Μύκονο, στο πλαίσιο εκτεταμένων ελέγχων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, 50χρονος , ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας στο Cavo Paradiso στην παραλία Paradise.
Ειδικότερα, μεικτό κλιμάκιο των Τμημάτων Φορολογικής Αστυνόμευσης και Κοινωνικής & Ασφαλιστικής Προστασίας, μετέβη στο νησί της Μυκόνου για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, με στόχο την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.
Μεταξύ άλλων, σήμερα νωρίς το πρωί, ελέγχθηκε το νυκτερινό κέντρο διασκέδασης Cavo Paradiso, στην αριστερή πλευρά του λόφου στην παραλία Paradise,  όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση 449 αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 11.225 ευρώ.
Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία ανήκει το νυκτερινό κέντρο, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.


Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του Cavo Paradiso, Νίκο Δακτυλίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...