Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Άσε το τζόκερ και πιάσε τον θειο Κουρουπλή.Ρεκόρ προσλήψεων έχει υπάρξει στο Δημόσιο με τη «βούλα» του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι να έρθει στα πράγματα καταδίκαζε τις επί χρόνια παρόμοιες πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων!
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι φόροι των 700 εκατομμυρίων ευρώ από καύσιμα, καφέ, τσιγάρα και ποτά θα πάνε στις προσλήψεις 27.700 δημόσιων υπαλλήλων, με 1.756 συμβασιούχους να μονιμοποιούνται από το παράθυρο. Μάλιστα, περισσότερα από 2,000 κομματικά στελέχη αμείβονται με παραπάνω από 2.500 ευρώ μηνιαίως!

Οικογενειακή υπόθεση 
«Έλα στον θείο για να διοριστείς» φαίνεται πως είναι η τακτική που ακολουθεί ένας από τους πιο προβεβλημένους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που σε κάθε πόστο που αναλαμβάνει φέρνει μαζί και τα ανίψια του, ή φροντίζει για την αποκατάστασή τους, ακόμη κι αν έχουν… απολυτήριο λυκείου!
Στο πλευρό του σημερινού υπουργού Ναυτιλίας, βρίσκεται πάντα ως αποσπασμένη, η σύζυγός του Ελένη Κωτσοπούλου, που κανονικά έχει μόνιμη θέση στο Ινστιτούτο Ερευνών «Δημόκριτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...