Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή-μανιφέστο της Ρούπα



Επιστολή- μανιφέστο κατά του κράτους και των αρχών, της πολιτικής και οικονομικής ελίτ έδωσε στη δημοσιότητα η Πόλα Ρούπα αρνούμενη να απολογηθεί.
Σε δύο διαφορετικά σημειώματα που δημοσιοποίησε τις προηγούμενες ώρες, η Πόλα Ρούπα επαναλαμβάνει την «επαναστατική» συνθηματολογία, σε ένα είδους εν θερμώ μαχητικού μανιφέστου. «Είμαι επαναστάτρια και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα» γράφει η Ρούπα.
«Είμαι επαναστάτρια και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Τρομοκράτες, εγκληματίες, ληστές είναι όσοι απαρτίσουν την οικονομική και πολιτική ελίτ.
Είναι οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις που μέσα από τα μνημόνια διεξάγουν την πιο βίαιη, την πιο αποτρόπαια επίθεση ενάντια στην κοινωνική βάση στο όνομα της «διεξόδου» από την κρίση. Τρομοκράτης, εγκληματίας, ληστής είναι το κράτος και το κεφάλαιο.
Όταν άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα, το κρύο, τις αρρώστιες, όταν άνθρωποι μένουν άστεγοι και πετιούνται στο κοινωνικό περιθώριο, όταν πάνω από τον μισό πληθυσμό της χώρας ζουν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης, όταν το οικονομικό και πολιτικό καθεστώς επιτίθεται με τον πλέον ανελέητο τρόπο στην κοινωνική πλειοψηφία, ο ένοπλος αγώνας για την Κοινωνική Επανάσταση είναι καθήκον και υποχρέωση. Γιατί εκεί μόνο βρίσκεται ελπίδα. Η μόνη ελπίδα για την οριστική διέξοδο από την κρίση. Είναι η μόνη ελπίδα για να ανατραπεί η καπιταλισμός το σύστημα που γεννά τις κρίσεις. Για να ανατραπεί το κράτος και το κεφάλαιο.
Είναι η μόνη ελπίδα για την ένοπλη αντεπίθεση της κοινωνικής βάσης ενάντια σε ένα σύστημα που τη συνθλίβει. Είναι η μόνη ελπίδα για την ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου για την κοινωνική επανάσταση. Για μία κοινωνία οικονομικής ισότητας και πολιτικής ελευθερίας για όλους. Πόλα Ρούπα».

Δείτε εδω την επιστολή-μανιφέστο της Ρούπα  


«Κλειδί» η επικήρυξή της για 1 εκατ. ευρώ


 Ούτε στη δικτατορία δεν γίνονταν αυτά!

 

Ραγκούσης: «Πρόκειται για αρπαγή ανηλίκου από τα νόμιμα όργανα»



 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ! Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ μιας πολιτικής πουτάνας στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ξεσήκωσε θύελλα...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι επαναστάτρια λέει η χοντροπατσού, λες και είναι επάγγελμα! Βέβαια στην χώρα του άκρατου τουρκαλβανοπασοκισμού λογικό είναι να δηλώνει ο κάθε μπετόβλακας/μπετοβλακού ότι γουστάρει...

Ανώνυμος είπε...

Επάγγελμα ειναι! Ζουν άνετα από τις ληστείες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...