Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Δεν τους ενημέρωσε ο ISIS τους, που θα χτυπήσει.Το γεγονός οφείλετε σε …ιδιωτική πρωτοβουλία.
Η αμερικανική κυβέρνηση δεν διέθετε καμία εκ προτέρων πληροφορία για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στο νυχτερινό κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Τουρκία.
Νωρίτερα σήμερα, η εφημερίδα Hurriyet είχε δημοσιεύσει δηλώσεις του Μεχμέτ Κοτσαρσλάν, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κλαμπ, ο οποίος τόνιζε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει για την τρομοκρατική επίθεση.
Στις 22 Δεκεμβρίου, η Αμερικανική πρεσβεία στην Τουρκία είχε εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για πιθανούς κινδύνους που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουν στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρώπης κατά την διάρκεια των εορτών για την έλευση του Νέου Έτους.
«Σε αντίθεση με φήμες που διακινούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αμερικανική κυβέρνηση δεν είχε καμία πληροφορία για απειλές σε συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης, όπως το κλαμπ Reina και η Αμερικανική κυβέρνηση δεν προειδοποίησε Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης ή γειτονιές», ανέφερε η ανακοίνωση της πρεσβείας.Καλά θα κάνει ο Καμμένος, να μπαινοβγαίνει πιο τακτικά στην αμερικανική πρεσβεία ,προς έγκαιρη ενημέρωση, για πιθανό χτύπημα, αν και το «σπίτι» τους οι ισλαμιστές το προσέχουν.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είσαι εντελώς άσχετος με τα γεγονότα για να μην καταλάβεις ότι οι Αμερικανοί δεν θα αφήσουν ανωμοτί την προσέγγιση Τουρκίας-Ρωσίας έτσι. Είσαι από τους λίγους που έχουν πιάσει το νόημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...