Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Tα … «Τ.Ε.Α» του …Φραγκούλη.
Στο πλευρό της  Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας  για την Εφεδρεία & την Εθνοφυλακή ,τάσσεται ένας ακόμη «Στρατηγός» που ήταν από τους Πρώτους που είπε ότι….
…Έχω χιλιάδες Όπλα FN  των 7,62 χιλ στις Αποθήκες του Στρατού και 15.000 χιλ. Ετοιμοπόλεμους  Εφέδρους Καταδρομείς έτοιμοι να τα Κρατήσουν !
Ο Στρατηγός όταν ρωτήθηκε για την ανακήρυξη του Έτους  2017  ως Έτος Εφεδρείας και της Εθνοφυλακής από το ΥΠΕΘΑ /ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του  και δήλωσε …Μα εγώ ήμουνα από αυτούς που  πρώτος μίλησα  για τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση των Εφέδρων  Καταδρομέων  και των Εθνοφυλάκων και αυτό είναι η  αλήθεια! Στα γεγονότα  που δεν είναι γνωστά, ο Στρατηγός Φράγκος οργάνωσε σε κάθε νησί Λόχους Καταδρομών με αυξημένη επάνδρωση και ενίσχυση από Εφέδρους Καταδρομείς. Ήταν από τους πρώτους που διέγνωσε τον αποτρεπτικό ρόλο των Δυνάμεων Καταδρομών και την αστραπιαία  ετοιμότητα για Αντίδραση τους  σε όλων των Ειδών τα προγεφυρώματα  που θα επιχειρούσαν οι Απέναντι!
Σε συνδυασμό  δε με ενίσχυση  από Εφέδρους Καταδρομείς και Τοπικούς Πυρήνες αποτελούμενους από ντόπιους Εφέδρους η αποτρεπτική δύναμη των νησιών μας θα ήταν Καθοριστική τις πρώτες ώρες του Αγώνα !
Όταν ρωτήθηκε ο Στρατηγός γιατί  η αναφορά του  στα τυφέκια   FN και ειδικά  στο διαμέτρημα  7.62 ανέφερε αφοπλιστικά …Γιατί το διαμέτρημα 7,62 σκοτώνει ,τα άλλα είναι για Σκοποβολή !!!!
Σε ερώτηση σχετικά με τις αντιρρήσεις κάποιων να λάβουν οι Έφεδροι Όπλα ο Στρατηγός ξέσπασε..
.Πρέπει αυτήν την ώρα να βάλουμε όλοι πλάτη για την Πατρίδα και να αφήσουν κατά μέρος κάποιοι τις παλαβομάρες  για … «Προβιές και τα Αρκουδοτόμαρα !»

Στην εποχή των πυραύλων ο Φραγκούλης μιλά για….FN. Τέτοιους στρατηγούς έχουμε.

Όμως τι να περιμένεις από κάποιον πρώην αρχηγό  ενόπλων  που γράφει βιβλίο για τους τούρκους και βάζει δίπλα στο όνομα του όχι τον στρατιωτικό τίτλο που είναι ύψιστος , αλλά….Ph.D. κάτι σαν δόκτωρ φιλοσοφίας που είναι της πλάκας, διότι υπάρχουν χιλιάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...