Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Μείναμε… Παυλόπουλοι .Ο Πάκης για πρόεδρος;



Όπως λέμε ο Καραγκιόζης …φούρναρης.  .

 

Η σουπερ Δήλωση του «κυψελιώτη» ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Κυψέλη θα τον φάει...

 

Παραλίγο να …ξανατρέχει σε ..οδοντιάτρους ο Πάκης.

 

Ε..ρε… πυγμάχος που σου χρειάζεται. Μανούλα στην κινδυνολογία.





Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο πλέον αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή κι ένας από τους χειρότερους όλων των εποχών, είναι η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του «Πρώτη φορά Αριστερά».

Πρόκειται για τον άνθρωπο που όπως βλέπετε και στο γράφημα των ΝΕΩΝ έσπασε κάθε ρεκόρ προσλήψεων στα χρόνια της υπουργικής θητείας του ενώ ήταν και ο μοιραίος άνθρωπος τις μέρες που διαλύθηκε το κέντρο της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που επιχειρηματολόγησε με θέρμη για την αντισυνταγματικότητα του δεύτερου Μνημονίου και στη συνέχεια το ψήφισε ενώ το ίδιο έκανε με αρκετούς ακόμα σχετικούς νόμους.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν περισσότερο ανάξιο γι' αυτό το αξίωμα. Μόνο θλίψη για την κατάντια αυτή της χώρας, μόνο οργή για αυτό τον αστείο θίασο που σίγουρα με μαθηματική ακρίβεια θα κάνει  κολοτουμπες. Ήδη έγινε η αρχή.




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ταγκό της αγάπης άρχισε. Δυο βήματα μπροστά, και ένα πίσω.

Ανώνυμος είπε...

για ποιο γεγονος μιλας ixnos,τοτε που τον επιασε ο απατημενος συζυγος τουριξε μαπες και 5-6 ψωλες και τον εστειλε για αποκατασταση?

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι Έλληνες
άραγε θα ψήφιζαν τον κ. Παυλόπουλο για ΠτΔ, όταν μόνος του δεν κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές γιατί προφανώς δεν θα εκλεγόταν ούτε βουλευτής;;

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο κ. Παυλόπουλος είναι ο εμπνευστής του bonus των 50 εδρών και ο εμπνευστής της εκλογής Δημάρχων κ.λ.π. με 42%!!!

Πρώτο αυτογκόλ του Τσίπρα. Το επόμενο θα είναι το μνημόνιο;;;

Τελικά ένας απλός διαχειριστής του συστήματος είναι και ο κ. Τσίπρας; Δεν μπόρεσε άραγε να βρει έναν άλλο Έλληνα από τα δέκα εκατομμύρια πέρα από την πολιτική ελίτ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τσίπρα κάνε κράτει .Εάν δεν μας ψοφήσουν οι Γερμανοί θα μας πεθάνεις εσύ από τα γέλια. Γελανε και οι πέτρες με την επιλογή σου. Με δεδομένο πάντως ο ρόλος της γλάστρας είναι διακοσμητικός, είναι το κατάλληλο φυτό. Πάντως να αναμένουμε μεγάλο λιβάνισμα και πλύση εγκεφάλου για το πόσο καλός είναι και άλλες σαχλαμάρες.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων είναι εδώ..
Καλώς ήρθατε λαθρομετανάστες

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι πέτρες γελάνε; Και τα μάρμαρα από τους τάφους στην πλατεία συντάγματος το ίδιο κάνουν . Για σου ρε Τσίπρα με το θίασο σου. Κρίμα που δεν υπάρχουν πλέον πολλές επιθεωρήσεις, αλλά είμαστε τυχεροί γιατί φρόντισες εσύ να τις αντικαταστήσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...