Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Και μετά συζητάμε για το εάν θα ανέβει ο…. Καρατζαφέρης;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ιδιωτική ασφάλιση είναι διεθνώς μια εναλλακτική λύση. Για την Ελλάδα επίσης θα έπρεπε να είναι εναλλακτική λύση ή η μόνη λύση (υπο προυποθέσεις) από τη στιγμή που κανένας λογικός Έλληνας δεν περιμένει σε λίγα χρόνια να παίρνει σύνταξη ή εφάπαξ.
Το “διεθνώς” απο την ΕΕ έχει μια απόσταση, αφού όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες της ΕΕ έχουν ντελαπάρει. Το κόκκινο το έχουν ξεπεράσει με προωθητικό πύραυλο πρίν πολλά χρόνια, απλά δεν το έχουν πεί. Οι Ελληνικές ασφαλιστικές πρέπει να είναι ήδη στον Κρόνο και λόγω των μνημονίων βλέπουν την ευκαιρία τους…
Ο Κούλης από οικονομικά δεν κατέχει γρί οπότε τα συμπεράσματά του πρέπει εκ προοιμίου να θεωρούνται επικίνδυνα. Κανονικά ο Κούλης θα έπρεπε να μιλούσε με τον πρόεδρο των ασφαλιστικών εταιρειών
1. για τις εγγυήσεις για ότι ασφάλειες υπάρχουν και αν αυτές είναι σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά standards ενώ πρίν τη συνάντηση θα έπρεπε να είχε ψάξει να μάθει για το νομικό καθεστώς που υπάρχει με αυτές τις εταιρείες στην Ελλάδα (χαμός) αλλά και τις επισφάλειες που έχουν αυτή τη στιγμή (άλλο σκάνδαλο) απο ανθρώπους της αγοράς αλλά και την ΕΕ.
2. θα έπρεπε να ξέρει το χαμηλό ποσοστό ρευστότητας που έχουν οι ασφαλιστικές στην Ελλάδα επι των κεφαλαίων τους και ποιές τράπεζες τους δίνουν ρευστότητα (αυξάνοντας τα κόκκινα δάνεια τους).
Είτε άσχετος ο Κούλης είναι είτε είναι φτιαχτός, το θέμα είναι ένα.
Άμα δείτε συντάξεις και εφάπαξ με οποιαδήποτε επιλογή, στείλτε μου γράμμα στο Παράδεισο να κατέβω να με κεράσετε…

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή! Γιατί ντε και καλά να ανέβει ο Καρατζαφέρης που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο της υποταγής μας. Με υλικά κατεδαφίσεων σαν τον κωλοτούμπα και τον έτερο κωλοτούμπα Καμμένο, δεν χτίζεται το μέλλον ούτε της Ελλάδας ούτε του πατριωτικού χώρου. Να ανέβουν υγιείς πολιτικές πατριωτικές και ορθόδοξες δυνάμεις σαν την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια. Αν πάλι είσαι εθνικιστής τι δουλεία έχεις με τους κωλοτούμπες της πολιτικής υπάρχει το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και το κόμμα ΛΕΠΕΝ (ας κατέβουν σε κοινό ψηφοδέλτιο για να υπάρχει η ελπίδα για μια αξιοπρεπή, σε επίπεδο ποσοστού, παρουσίας).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...