Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Βόμβα Κούλογλου.



Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Μιλώντας στον ρ/φ “Πρακτορείο 104,9 FM” απεκάλυψε πως ανώτατος αξιωματούχος της Ε.Ε. του είχε πει: Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κρίσιμος, ο πιο δύσκολος μήνας στην ιστορία της Ελλάδας, από τη μεταπολίτευση και μετά ή ακόμη από τις τελευταίες δεκαετίες και μετά.
H αποκάλυψη του Στέλιου Κούλογλου εμφανίζει ως προσχεδιασμένα όλα όσα βιώνει σήμερα η Ελλάδα.  
Αυτή η κρίση, η οποία έχει προκύψει, είναι μία κρίση που την είχαν στήσει, την είχαν προετοιμάσει εδώ και καιρό, με ή χωρίς τον Ερντογάν και μάλιστα, ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ μου είχε πει ότι ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κρίσιμος, ο πιο δύσκολος μήνας στην ιστορία της Ελλάδας, από τη μεταπολίτευση και μετά ή ακόμη από τις τελευταίες δεκαετίες και μετά” τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον ρ/φ “Πρακτορείο 104,9 FM”.
Όπως είπε το σχέδιο είναι να κλείσουν τα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα και να εγκλωβιστούν στη χώρα μας οι πρόσφυγες που φτάνουν από την Τουρκία.
“Η Κομισιόν θα ήθελε να υπάρξει μια διευθέτηση της κατάστασης, όπως και η Μέρκελ θα ήθελε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να επιβάλλουν την άποψή τους και την πολιτική τους στις υπόλοιπες χώρες, η οποία η κάθε μία τραβάει τη δική της πολιτική” σημείωσε ο κ. Κούλογλου.
“Αυτό το παιχνίδι, βέβαια, δυστυχώς, το ξεκίνησε η Γερμανία, με την οικονομική κρίση, όταν έβαλε προτεραιότητα τα δικά της κέρδη από την κρίση, αδιαφορώντας αν άλλες χώρες του νότου και ιδιαίτερα η Ελλάδα υπέφεραν απ’ αυτό. Αυτό ήταν παραβίαση των κανόνων της αλληλεγγύης και δυστυχώς αυτή η εγωιστική συμπεριφορά αυτή τη στιγμή έχει αναγορευθεί σε γενικό κανόνα συμπεριφοράς όλων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, πρόσθεσε. Για την στάση της Ελλάδας είπε ότι αυτό που μπορεί να κάνει η χώρα μας είναι να απειλήσει με βέτο στην ΕE και να ζητήσει οικονομική βοήθεια.   Σε ό,τι αφορά την Άγκυρα, ο κ. Κούλογλου επισήμανε ότι “το πρόβλημα με την Τουρκία είναι ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς συμφωνίες αυτή τη στιγμή, γιατί ο Ερντογάν είναι εκτός ελέγχου”.
Την Κυριακή 13 Μαρτίου θα κριθεί η τύχη της Ελλάδος. Εάν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος ή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για βίαιη έξοδό μας από την Ε.Ε. με συνέπεια των εθνικό ακρωτηριασμό τίποτε λιγότερο. Την Κυριακή 13 Μαρτίου η Ανγκελα Μέρκελ θα γνωρίζει πόσες πιθανότητες έχει να μην εγκαταλείψει ταπεινωμένη την καγκελαρία και τη ηγεσία του κόμματός της. Αυτή τη μέρα διεξάγονται εκλογές στα κρατίδια Βάδης – Βυρτεμβέργης, Ρηνανίας – Παλατινάτου και Σαξωνίας – Άνχαλτ. Η Βάδη με ΑΕΠ 438 δισ. ευρώ (στα 175 δισ. ευρώ το ελληνικό ΑΕΠ!) είναι το τρίτο πλουσιότερο κρατίδιο της ομοσπονδιακής Γερμανίας.  Η αναμέτρηση της 13ης Μαρτίου θεωρείται πρόκριμα για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου (σε Μεκλεμβούργο – Δυτική Πομερανία και Βερολίνο) και διεξάγεται ένα χρόνο πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2017 και το ερώτημα που κυριαρχεί είναι εάν θα αποτυπωθεί η σημαντική δημοσκοπική φθορά που υφίστανται το κυβερνητικό CDU, αλλά και προσωπικά η Μέρκελ.
Εάν η Μέρκελ υποστεί πανωλεθρία εξαιτίας του προσφυγικού θα πρέπει να θυσιάσει την Ελλάδα για να έχει ελπίδες να μην εγκαταλείψει απαξιωμένη την πολιτική με ένα άδοξο τέλος.
Το πλούσιο κρατίδιο της Βάδης θεωρείται παραδοσιακό προπύργιο των συντηρητικών και, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η 13η Μαρτίου θεωρείται κρησάρα για την Άνγκελα Μέρκελ και τις ισορροπίες στο εσωτερικό του CDU, αλλά και του κυβερνητικού συνασπισμού με το SPD.
Το βράδυ της Κυριακής 13 Μαρτίου, σε περίπτωση πανωλεθρίας της Μέρκελ, θα προβάλλει απειλητική η φιγούρα του Βόλφαγκ Σόιμπλε ο οποίος είναι ο εκφραστής των συμφερόντων της «παλιάς Γερμανίας» και του βαρέως βιομηχανικού κράτους (VW, BMW, Siemens κ.ά.) που ευχαρίστως θα έβλεπε την Ελλάδα να εγκαταλείπει το ευρώ και να αφήνεται βορά στις ορέξεις των γειτόνων της.
Αυτό εννοούσε ο συνομιλητής του Έλληνα ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου κάνοντας λόγο για τον πιο κρίσιμο μήνα στην ιστορία της Ελλάδας.
Την ίδια ώρα η Γερμανίδα καγκελάριος δείχνει να χάνει τα ερείσματα σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας, τα οποία ήλθε η ώρα να πάρουν την εκδίκησή τους για τον τρόπο που η Μέρκελ ανέβηκε την ιεραρχία του CDU εκτελώντας ακόμη και τον Χέλμουτ Κολ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δωστε βρε παιδια δυναμιτη στους λαθρο να ανατιναξουν το φραχτη των γυφτοσκοπιανων υπαρχει λυση αν το θελουμε .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...