Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Τι γίνετε ρε παιδιά; Έριξε χρήμα η διαπλοκή;




Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ μίλησε στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στα πλαίσια συγκέντρωσης του κόμματος, παρουσία στελεχών της αποκαλούμενης  "λαϊκής δεξιάς". Πρώην στελεχών των ΑΝΕΛ, αλλά και του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου και του πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.  
Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία, καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτε μόνη της, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας και των Βρυξελλών, τόνισε και κατήγγειλε σχέδιο "αποεθνικοποίησης" και "αποχριστιανοποίησης" της χώρας. Κατηγόρησε όλο το πολιτικό προσωπικό, λέγοντας ότι είναι "κατώτερο των περιστάσεων" και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική και για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Χαρακτήρισε "ανεκδιήγητο τύπο" τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σημειώνοντας ότι είναι "αδιανόητο" ένας υπουργός να αποκαλεί "Μακεδονία" την ΠΓΔΜ.
Χαρακτήρισε "λαθρομετανάστες" όσους μπαίνουν παράνομα στη χώρα και τόνισε πως η λύση είναι να απορροφήσει κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετανάστες, ανάλογα με τον πληθυσμό της και την οικονομική ευημερία.
Καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, για τον οποίο είπε ότι "δεν επέτρεψε" σε ιεράρχες να μιλήσουν σε σχολεία, ενώ έστρεψε τα πυρά του και εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για το gay pride.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία προσχώρησε στον ΛΑΟΣ και ο γνωστός  Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος διατέλεσε γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου στην κυβέρνηση Σαμαρά Παρών ήταν ο πα.. πουτσο..πωλητής  Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο έκανε προσωπική αναφορά ο κ. Καρατζαφέρης και του ζήτησε να συνεχίσει να λέει αλήθειες, διότι σαν κι αυτόν θέλει ο λαός και όχι "πορφυρογέννητους".
Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης παντός καιρού  Άνθιμος ευλόγησε την βασιλόπιτα που κόπηκε στην αρχή της εκδήλωσης και στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι πηγαίνει όπου τον καλούν για να προσφέρει ελπίδα και αγάπη.
Τον κ. Καρατζαφέρη υποδέχθηκαν μέλη του κόμματος με αναμμένους πυρσούς και σειρήνες έξω από το συνεδριακό κέντρο. Η συγκέντρωση άρχισε με τον εθνικό ύμνο ενώ τα Χάλκινα της Γουμένισσας έπαιζαν το τραγούδι "Μακεδονία ξακουστή" στη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Το τσίρκο Μεντράνο σε πλήρη απαρτία, έρχεται να μας σώσει απο τα μνημόνια που ψήφισε με δέκα χέρια.
Ξουλίδου ρώτα τον Άγιο Εφραίμ αν τον ξαναδείς, πόσα καντάρια ξύλο θα αντέξετε;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο υπάρχει ΤσιπροΚαμμένη κυβέρνηση να μην ελπίζει σε τίποτα. Οι μάγκες είναι αδίστακτοι. Θα του βγάλουν ότι μαύρο έχει μέχρι τέταρτη γενιά. Και ασφαλώς έχει. Δεν πρόκειται να χάσουν την εξουσία. Μόνο εάν υπηρετεί τα συμφέροντα τους θα τον σπρώξουν .

Ανώνυμος είπε...

Στο κόμμα Καρατζαφέρη θα τρυπώσει και ο Καμμένος

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ? .......
ΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...........

Ανώνυμος είπε...

τωρα με το κωλαγονο τηs κλαραs πεταει.....ειπε ο πωλητηs τηs κλαραs απο την μερα που το παιρνει ο πανοπουλοs 78 χρονων κινητη διαφημιση!!!!!!!...αλλωστε το καταδικασμενο λαλουστατο χονδρο παλλουκαρι σε ερωτηση του αξιοπρεπεστατου δημοσιοφαλακρουλη στο σκαταιιιιιιιιιι για το ποσο χρονων ειστε κ.καρατζαμπουρδοπορδοπρωκτε απαντησε εεεε σε 12 κανω τα 100!!!!!!...δρομεαs 840 μηνων..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τρελά γέλια δηλαδή, το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται, για δείτε συνέλληνες μακεδόνες τι έλεγε ο Καρατζαφέρης για την ονομασία του γειτονικού κράτους. https://www.youtube.com/watch?v=l4i16O_O4fM

Ανώνυμος είπε...

Ένα χρόνο φυλακή με αναστολή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 18 μήνες στον Γιώργο Καρατζαφέρη 21/12/2015 - http://www.huffingtonpost.gr/2015/12/21/koinonia-politiki-giorgos_n_8854806.html
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ¨ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' - https://www.youtube.com/watch?v=0RPEi4qUKc8

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ (προσωπικα θεωρω τον Καρατζαφερη ως τον μεγαλυτερο απατεωνα, πατριδεμπορα και χριστεμπορα), μπορει καποιος να μου λυσει την εξης απορια:
ΑΠΟ ΠΟΤΕ «ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ» ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;;;
Δεν ειναι αρτυσιμη η βασιλοπιτα;
Μηπως καποιοι εκκλησιαστικοι ταγοι κανουν το παν για να ειναι αρεστοι στα κομματα και τους πολιτικους, καταπατωντας ακομα και τους Ιερους Κανονες που αναφερονται στη Νηστεια...;

Ανώνυμος είπε...

Μην ψηφίζετε τους πατριδέμπορες, τους μασόνους, τους δήθεν χριστιανούς, τους στημένους του συστήματος. Υπάρχει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ιδρυμένη από το 2008, έχει συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές 2009, Μάιος 2012, Ιούνιος 2012, Σεπτέμβριος 2015.ευρωεκλογές 2009 και 2014. δημοτικές εκλογές στην Αθήνα 2010 - Μιχαήλ Ηλιάδης (πρόεδρος). όχι στην νομισματική ένωση, όχι στην οικουμενιστική διακυβέρνηση, όχι στα hot spot, οχι στην κάρτα του πολίτη κ.α.
www.koinwnia.com, www.voloudakis.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

Και η «Κοινωνία» πατριδέμπορες και χριστέμπορες είναι, ένα μαγαζάκι της οικογένειας Βολουδάκη για να τα κονομάει από αφελείς. Είναι υπέρ της κάρτας του πολίτη, βρίζουν τον Άγιο Παϊσιο, είχαν δηλώσει πως θα κάνουν δημοψήφισμα αντί να τις απαγορέψουν, θα ανοίξουν σχολεία ισλαμιστών και αθέων κλπ.

Με μια λέξη: ΜΑΚΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφια αυτη παντωs ειναι του 2012''(πριν τα κολλαγονα...)''
esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/02/2012.html
Ο Γιατροs Αντωνιου μολιs Ξεβρακωσε το ΛΑΟΣ στη...
anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_4102.html
Ο κ.Στεφανοs Χιοs τα ελεγε...
Καταγγελια ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΘΕΛΕΙ ΝΑ...
Ο Καρατζαφερηs θελει να βουτηξει εδρα...
Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
Βαλτο καναλι στον κωλο σου Καρατζαφερη!
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...