Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Αφόδευσε κανονικά πάνω στο κοράνι..





Στην βρετανική εφημερίδα, The Mirror και σήμερα φιγουράρει στον τουρκικό τύπο, ότι μια Σλοβάκα, αγανακτισμένη με τους μουσουλμάνους που έχουν εισρεύσει σε όλη την Ευρώπη, πήρε ένα Κοράνι, το έκαψε και μετά κάθισε πάνω στις στάχτες του και τα… έκανε!
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, μια Σλοβάκα μπροστά στην κάμερα πηρέ ένα Κοράνι και αφού το περίελουσε με βενζίνη και το έκαψε κάθισε μετά από επάνω του και τα έκανε, σε ένδειξη περιφρόνησης για το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων.
Η Σλοβάκα αυτή, που δεν δίστασε να προβάλλει αυτή την ενέργεια της, δήλωσε πως θα αγωνιστεί μέχρι θανάτου για να μην περάσει το βάρβαρο Ισλάμ στην χώρα της και θα προστατέψει την οικογένεια της με ότι μέσα διαθέτει από τους μουσουλμάνους εισβολείς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ . ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ.
ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΖΑΝ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!
ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ..ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ..ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙθΗΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...