Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ακόμη και τα αμερικανάκια τους πήραν είδηση.



 «Η Ελλάδα κυβερνήθηκε και εξακολουθεί να κυβερνάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ακροαριστερών και ακροδεξιών λαϊκιστών», γράφει η Anne Applebaum, η οποία έχει τιμηθεί με το βραβείο Πούλιτζερ.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο περισσότερων ΜΜΕ και να παρέμβει στη λειτουργία της Δικαιοσύνης», ενώ για τους ΑΝΕΛ σημειώνει ότι «πίστευαν ότι το χρέος ήταν αποτέλεσμα διεθνούς συνωμοσίας».
Και τα δύο κόμματα, έχουν κατά καιρούς «εκφράσει την περιφρόνησή τους θεσμούς οι οποίοι συγκροτούν αυτό που ο Λένιν απαξιωτικά χαρακτήριζε "αστική δημοκρατία"», γράφει ακόμη.
Σχετικά με τις προοπτικές της Ελλάδας, σημειώνει πως «η παραδοσιακή κεντροδεξιά παράταξη που πριν από λίγα χρόνια έμοιαζε αποδυναμωμένη, φαίνεται πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές» και χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ευρωπαϊστή και κοινωνικά φιλελεύθερο ηγέτη που αποτέλεσε την έκπληξη των εσωκομματικών εκλογών της διαχρονικά συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας».



WP: Η Ελλάδα κυβερνάται από συμμαχία ακροαριστερών και ακροδεξιών λαϊκιστών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εβραια Apllebaum "ξεχασε" να γραψει οτι οι κομμουνιστες γερμανοτσολιαδες και οι "ακροδεξιοι"-πρρρφφφφ-ψεκασμενοι ειναι οι πλεον πιστοι και δουλικοι συμμαχοι των ΝΑΤΟ και ΕΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...