Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

«Ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις εργολαβίες του Παττακού»




Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός την υπόθεση της ρύθμισης των δανείων της οικογένειας Τσίπρα. Ο κ. Ψαριανός μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις εργολαβίες του Παττακού» και παρέπεμψε στη δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι υπάρχουν σημεία που χρειάζονται διευκρινίσεις από την οικογένεια του πρωθυπουργού.
«Ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο, δεν μπορείς για τόσο πολύ καιρό να παραπλανάς τόσο πολύ κόσμο» σχολιάζοντας, την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας που κατέθεσαν τα αδέλφια του πρωθυπουργού για να λάβουν έργο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Ειδικότερα ο κ. Ψαριανός τόνισε: «Η δικαιοσύνη θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά της» και συμπλήρωσε ότι: «υπάρχουν εργαλεία επιρροής της δικαιοσύνης πόσο μάλλον για τον αδελφό και την αδελφή κάποιου κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης ο οποίος έπαιρνε πλαστές ενημερότητες και αυτοδανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του.
Κάτι μπαμπάδες είχαν μια άλλη εταιρεία που την έλεγαν ΣΚΑΠΑΝΕΑ η οποία αυτοχρηματοδοτούνταν από τη χούντα , αυτοχρηματοδοτούσε τον εαυτό της, έφτιαξε τους μισούς δρόμους της Κρήτης και σε πολλά μέρη της Ελλάδας δημόσια έργα. Έπαιρνε, δεξαμενές, λιμάνια , δρόμους…  από τον Παττακό, από τον Μακαρέζο, από τον Παπαπδόπουλο και αυτή είναι μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο Παύλος Τσίπρας, ο Ηρακλής Τσίπρας- ο αδελφός του, θείος δηλαδή του κορυφαίου στελέχους της ψεκασμένης Αριστεράς ….».
Συμπλήρωσε επίσης:  Μια δύο-τρεις προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου ως πολίτης, προσπαθείς να μην γίνεις κοψοχέρης να μην χτυπάς το κεφάλι σου τον τοίχο να μην μουντζώνεσαι στον καθρέφτη. Προσπαθείς, προσπαθείς, βρίσκεις δικαιολογίες αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν θέματα σοβαρά. Ότι το ηθικό πλεονέκτημα ήταν ένα τεράστιο παραμύθι κι ότι υπάρχει ένα τεράστιο ηθικό μειονέκτημα, γιατί δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης αστική αξιοπρέπεια. Δηλαδή ένας αριστερός διαχειριστής της εξουσίας μπορεί να την διαχειριστεί με τόσο άθλιο τρόπο που δεν υπάρχει χειρότερος. Δεν μπορείς όμως συνεχώς να κρύβεσαι.
Περί οικογενειοκρατίας
Ο κ. Ψαριανός εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση και για το θέμα της οικογενειοκρατίας τονίζοντας: «Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος και όταν τα πεις θα σε πουν ακροδεξιό φασίστα. Και αυτό το στέλεχος της Αριστεράς μιλάει για άλλους για οικογενειοκρατεία … δηλαδή εσύ που μεγάλωσες; Δεν μεγάλωσες με τις εργολαβίες του Παττακού; Όχι εσύ ο ίδιος , η οικογένειά σου….
Μια που μιλάμε για οικογενειοκρατίες», ανέφερε και τόνισε: «Εδώ έχουμε μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση η οποία δανειοδοτεί το συγγενολόι της,  αλλάζει μέσα στη νύχτα με τροπολογία το νόμο για να καλύψει την πλαστογραφία και ότι άλλο, με βάση τα ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικά και καθόλου «κατά παραγγελία» όπως είπε κάποιο κοριτσάκι της πρώτης φοράς ψεκασμένης αριστεράς… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν οι βεβαιώσεις από το ΤΣΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) ότι ποτέ δεν κόπηκε τέτοια ενημερότητα… είναι στοιχεία ακλόνητα» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποδεδειγμένα ο κύριος της επίμαχης φωτογραφίας είναι ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ της Κυβερνήσης των Συνταγματαρχών και οποιοδήποτε άλλος ισχυρισμός, καταρρίπτεται.

http://archive.ert.gr/48977/

Αγαπητο ΙΧΝΟΣ, παρατηρώ καιρό τώρα , και αυτό φαίνεται από τα μηδενικά σχόλια στα άρθρα, ότι ακόμα και οι φανατικοί σου σχολιαστές σε εγκατέλειψαν. Μετά τους 2 ένστολους ΔΥ που είναι στις φυλακές της Edirne και τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία τελείωσαν και τα σχόλια. Μήπως τελικά ακολουθούν το δόγμα «τα μπάνια του λαού» και άσε τους αγώνες για τον Οκτώβρη σαν τους «αριστερούς»?

Jenna H. είπε...

Ρε παιδιά, γιατί δεν λέτε για τις σχέσεις του Παύλου + του Ηρακλή Τσίπρα με την Εκκλησία επί Χούντας; Ότι έπαιρνε έργα ακόμη και στην Αφρική ο Σκαπανέας, και καλά ότι έκανε Ιεραποστολή στους Μαύρους η Αποστολική Διακονία, της οποίας τότε ηγείτο ο νύν αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Τασούλης Γιαννουλάτος.
Γιατί προστατεύετε την Εκκλησία; Όλα τα κακά για την Πατρίδα από εκεί προήλθαν. Σήμερα είναι 19 Ιούλη και δεν θυμηθήκατε την Προδοτική Ομιλία του Μακάριου Μούσκου (19/7/74) στον ΟΗΕ με την οποία κάλεσε τους Τούρκους να επέμβουν στην Κύπρο. Γιατί έχετε την Εκκλησία στο απυρόβλητο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...